torstai 19. elokuuta 2010

Syksyä odottelen

Hmm. Lupasin kirjoittaa ahkerammin... No mutta, nyt on ollut ihanaa kun ei ole ollut niin kuuma, ulkonakin on mukavampi olla :) Ja on ihanaa kun tulee syksy, voi polttaa kynttilöitä ja illat on ihanan pimeitä :) Tälläviikolla käytiin Helsingissä, moikkaamassa minun isovanhempia ja elokuvissa katsomassa Sisko tahtoisin jäädä. En tykännyt leffasta ollenkaan, mutta makuasia :)
Töitäkään mulla ei ole ollut, tänään menen töihin, mutta muuten tämä viikko on siis vapaa :) Huomenna tulee ystäväni Tampereelta tänne meille, mitähän kivaa me keksisimme. Ainakin on kiva nähdä pitkästä aikaa ja jutella! <3 Hän lähtee sitten muutaman viikon päästä au pairiksi tuonne suureen maailmaan, olen kateellinen siitä rohkeudesta, sillä itse en pystyisi. :)
Sitten huomenna viedään ystävä kotiin ja jatketaan siitä matkaa maalle, Mammalaan :) Saa nähdä onko Alma jo kovasti kasvanut.
Meillä kotona näyttää vielä aika sotkuselta kun tuotiin kaikki "romu" tänne, niin nyt niitä sitten on pikkuhiljaa laiteltu ja heitetty osa roskiin. Nyt suunnittelemme että varataan kirppispöytä :) Sais vähän turhaa tavaraa nurkista pois.
Viimeviikolla käytiin myös siellä 3D ultrassa, se oli aivan ihanaa. Neuvolakin oli viimevikolla, ja siellä kaikki kunnossa. Ultrassa varmistettiin ettei ole ennen aikaisen synnytyksen riskiä, kun pikkuinen on niin alhaalla vatsassa. Mutta senkin osalta pitäisi kaikki olla kunnossa. Painoarvio ultrassa oli noin 1kg. Saatiin sieltä se koko ultraus DVDlle ja monta valokuvaa :) Nyt siis menossa raskausviikko 29.
Mutta nyt nokka kohti työpaikkaa!

torstai 5. elokuuta 2010

Töitätöitätöitä

Ärsyttää jo tämä töissä käyminen, kun täytyy koko päivä seistä ja välillä nostella painaviakin juttuja. Ja sitten vielä täytyy pystyä hymyilemään ja olla iloinen, että asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Niin ja ne työajat, huomennakin olisi töitä sitten 21-05. En jaksa. Onneksi ei ole enää (kovin) montaa työpäivää jäljellä! Ja tälle kuulle ei ole muita yövuoroja onneksi merkattu kuin huominen, huh. Ja ensikuussa teen vain 2-3 päivää töitä viikossa. Joten ehkä tämä helpottaa... :) Mutta sitten pitäis jaksaa kotona siivota, laittaa ruokaa yms töiden jälkeen, niin enhän minä jaksa, makaisin mielelläni vain sängyllä jalat ylhäällä ja lukisin jotain kirjaa tai kuuntelisin musiikkia. Tai nukkuisin.
-- Nytkö siis tämä alkuraskaudesta tuttu väsymys on tullut takaisin? Todennäköisesti. Vielä muutama viikko sitten olo oli paljon pirteämpi työpäivienkin jälkeen, mutta ei enää.
Niin ja yksi asia inhottaa. Tai ei oikeastaan inhottaisi niinkään jos kaikki ei työpaikallakin ihmettelisi kun maha ei kasva. Enhän minä sille mitään voi, kyllä sitä painoa on mulle silti tullut :)
Tänään lähdetään Anoppilaan, tai siis Mammalaan :) Sinne on eilen tullut uusi perheenjäsen, pieni kultaisennoutajanpentu Alma <3 Saa nähdä mitä meidän Nenna-koira tuumii.. Jaaha, mutta ennen sitä aion nyt tiskata tiskit (vaikka se meillä kuuluu miehen tehtäviin) ja laittaa puhtaat pyykit kaappiin :) Onneksi ei ole niin kamalan paljon nyt tiskiä :) Ja me ostetaan tiskikone tässä kuussa häälahjarahoilla, helpottaa ehkä vähän..

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hups.. Onpas siitä taas aikaa..

Nyt taas pääsin tännekkin kirjottelemaan, pitkästä aikaa! Avioelämä on ihanaa! Me ollaan muutettu tällä viikolla isompaan kaksioon. Tässä on lasitettu parvekekin ja pesukoneelle paikka, Jes! :) Enhän minä mitään voinut oikein tehdä, mutta ihanaa miestäni kävivät molempien meidän vanhemmat auttamassa meitä :) Niin ja lisäksi vielä miehen veli ja hänen tyttöystävänsä kävivät auttamassa. Kiitokset vielä kaikille! :)
Nyt ollaan siis aika lailla kotiuduttu tähän uuteen asuntoon. Vielä osa tavaroista on pahvilaatikoissa, mutta eiköhän ne kaikki sieltä löydä omille paikoilleen ajallaan.
Maha-asukki elää omaa elämäänsä mahassa, aina kun nukkumaan pitäis mennä niin se elämöinti oikein yltyy :)12.8 me mennään 3D ultraan, eli ei oo pitkää aikaa kun nähdään taas pikkuinen Sipi. Ollaan jo vähän tehty hankintoja pienen tuloa varten. Ihanat Teutonian Mistral vaunut on varattuna, ruskea kantokoppa ja beige ratasosa. Eli siis tuon näköiset tismalleen :) Lisäksi hommattuna on Brion turvakaukalo ja BabyBjörnin rintareppu :) Myös hoitotaso on tulossa, se on ostettuna mutta odottaa noutoa Kodin ykkösestä. Isäpuoleni tuo sen meille tiistaina. Se on aivan tavallinen senkki mutta käy hyvin hoitotasosta.:)
Nyt täällä on menossa siis raskausviikko 26. (25+4) Hui. Maha alkaa vasta nyt oikestaan kunnolla näkymään. Ensi viikolla me mennään kelaan tilaamaan äitiyspakkaus ja hoitamaan äitiysloma asiat kuntoon :) Lomalle siis jäänkin töistä syyskuun jälkeen. Enkä kyllä syyskuussakaan tee kuin muutaman päivän viikossa, kun työni on niin raskasta :)
Mulla on kamala pesänrakennus vimma. Olen innoissani ompelemassa vauvalle liinavaatteita ja aloitin myös kutomaan pienokaiselle lapasia ja sukkia! :)

26. raskausviikko
Tämän viikon alussa sikiö on 23 viikkoa vanha. Silmäripset ilmestyvät luomiin tällä viikolla ja silmät alkavat pian räpytellä. Aivot kasvavat edelleen nopeasti ja pitempiä hiuksia alkaa kasvaa päähän. Sikiö näyttää sopusuhtaiselta pieneltä minivauvalta.
Pituus n. 30cm ja paino 800g


Nyt lupaan että kirjoitan tännekkin useammin, kun saatiin oma nettikin. Mutta nyt menen paistamaan vohveleita ja sen jälkeen käperryn mieheni kainaloon. Huomenna sitten taas töihin.