keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Nyt juhlitaan- tapahtuma ja Vauva-lehti



Sain VIP-kutsun Nyt juhlitaan- tapahtumaan Piretän paketin (lahja- ja juhlaliike) Katrilta. Olen tilannut Pirteästä paketista meidän häihin ihanat servetit ja ristiäisiin ostin söpöllä tekstillä.
Tapahtumasta saa varmasti hyviä vinkkejä tuleviin juhliin ja itse ajattelin mennä jos vain pääsen :)
Jos haluat tapahtumaan kannattaa siis ilmoittautua etukäteen, niin pääset puoleen hintaan:)

--------------------------------------------------

Minulla on semmoinen lappunen jolla saa yhden VAUVA- lehden näytenumeron ilmaiseksi.. Minulle kuitenkin lehti on tilattu, mutta jos on joku joka haluaisi lehden niin voi ilmoittautua :) ensimmäinen joka laittaa sähköpostinsa kommentilla saa lehden.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kuulumisia ja MEIDÄN VAUNUT-postaus :)

Täällä vihdoin... :)
Ensin olin niin väsynyt kun Akseli valvoi kolme yötä putkeen.. Yö-valvomisten jälkeen puhkesi ensimmäinen hammas, viikko sitten sunnuntaina, päivää vaille 6kk :) Sitten viime maanantaina alkoikin poitsulla ripuli, päivän aikana vaihdettiin yli 20 vaippaa.. Ja sitä jatkuikin sitten perjantaille jolloin myös Akselille nousi 39 asteen kuume. Eilen sitten Akseli oli jo parempi, ei ollut kuumetta eikä ripulia enää! :) Ja toinen etuhampaista oli myös aamulla puhjennut! Että tämmöistä meillä Akselin kanssa ollut, joten en oikein ole ehtinyt koneelle. Pakatakin on pitänyt, sillä meillä on enää kaksi yötä täällä vanhassa asunnossa:)


Pääsiäinen vietettiin Mammalassa maalla. Oli ihana nähdä miehen sisaruksia perheineen <3 lauantai iltana mentiin ja tänään tultiin päivällä pois. Grillattiin, ulkoiltiin, herkuteltiin, saunottiin, pelattiin, naurettiin.. ihanaa :)
Mulla ei oikein ole kuvia, kun unohdin ottaa.. Mutta miehen kännykässä on suloinen kuva Akselista kun se istuu kummitädin skootterin päällä. Mies on kuitenkin töissä joten en saa sitä kuvaa tähän.

Lupasin kirjoittaa meidän vaunuista.
Meillä on siis vaunuina/rattaina käytössä Teutonia Mistralit. Mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa niistä!


Niitä on kevyt työntää, ne on tukevat ja jousitus on hyvä. Kantokoppa on tilava(meillä kova kantokoppa). Ne menee myös melko pieneen tilaan, meillä on pikku auto Renault Clio ja "hyvin" mahtuvat sinne takakonttiin. No muuta sinne ei mahdukkaan mutta muut kassit meillä onkin takapenkillä:) Rattaina ollaan nyt muutaman kerran kokeiltu ja vaikuttaa ihan käteviltä niinkin. Kantokopasta saa tehtyä lämpöpussin rattaisiin. :) Mulla ei ole parempia kuvia nyt teille laittaa koska mä menin vahingossa pakkaamaan kameran johdon jo johonkin noista laatikoista :D Otin tänäänkin kyllä kuvia vaunuista mutta.. Niitä en voi nyt laitta :)


Mun äiti osti meille muutama viikko sitten matkarattaat, Graco merkkiset. Ne on kätevät kun niihin saa hyvin ton meidän turvakaukalon, joka tosin on Brion mutta sopii hyvin noihin rattaisiin. Ei tarvi kantaa kaupan pihassa pitkää matkaa turvakaukaloa, se kun painaa jo niin paljon :D Noi rattaat on musta tosi kätevät kun ne menee niin nopsaa kasaan ja aika pieneen tilaan! Eikä ne paina kun 7kg,jaksaa nostaa auton perään paremmin.. kun noi Teutoniat painaa 14kg! :D

Nyt mun täytyy lähteä hakemaan mies töistä.. Sillä oli toiseksi viimeinen työpäivä täällä, sitten 2.5 alkaa uusi oman alan työ sillä :)
Mukavaa tätä viikkoa, meillä se tulee olemaan kiireinen!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Väsyttää!

Hei, lupasin tehdä meidän vaunuista postauksen jo eiliselle.. Mutta kun en jaksa olla koneella, oon nyt niin väsynyt. Akseli on valvonut nyt kaksi yötä peräkkäin, ei ole nukkunut juuri lainkaan. Nyt toivon että tämä yö menisi paremmin, ainakaan ilta ei ole ollut samanlaista huutoa. Luulen että Akseli itkee hampaita ja mahakipua (perunasta). Akselihan ei siis ole nukkunut koskaan kolmea tuntia pidempää pätkää öisin, yleensä heräilee kahden tunnin välein.. Mutta nyt on huudettu lähes koko yö, viiden minuutin välein. :(
Teen kuitenkin postauksen heti kun ehdin ja jaksan ottaa vaunuista kuvia ja kirjoitella tänne. Älkää nyt hermostuko vaikka lupasin :)


Hauskaa viikonloppua!

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea!

Kiitos kivoista postausideoista! :) Yritän nyt toteuttaa niitä... Ja lisää saa toki ehdottaa, jos jokin meidän elämässä kiinnostaa, josta en ole kirjoittanut!
Toukokuussa muuton jälkeen ehdin paremmin kirjoitella, nyt en vielä voi luvata että ehtisin joka päivä. Huomenna ajattelin tehdä kuitenkin postauksen Akselin vaunuista, Teutonioista.

Me aloitettiin tänään antamaan Akselille kiinteitä. Ensimmäiseksi sai poitsu nyt sitten perunaa, joka on ihan itse nostettua luomuperunaa Mammalan perunamaalta! :) Akseli maisteli että mitäs kummaa tää on ja vähän irvistelikin.. Mutta kyllä sitä vähän nieltiinkin:)Kyllähän se peruna maistuu paremmalta Muumi-lautaselta:)

Ensimmäinen lusikallinen!

"Äiti mitä tää on?"
"Hyihyi"
Siinä vähän kuvia maisteluista. :)
Meidän TrippTrapp on kyllä kasattuna odottamassa Mummulassa.. Ei viitsitty raahata sitä tänne, niin viedään se sieltä sitten uuteen kotiin. Joten peruna-maistelut tehtiin sitterissä.
Ollaan me kuitenkin tuoliakin jo kokeiltu ja siinähän vasta hauska on istua!

Ja muuten! Akselille tosissaan on tulossa ne kaksi hammasta! Ne vaivaa kyllä poitsua mutta kohta ne jo puhkeaa:) Sitten pääsee Akseli puremaan meitä:D
Tässä on nyt sitten kuva meidän perheestä, joka on otettu maanantaina, kun oltiin Akselin kummien kanssa syömässä American Dinnerissä.

Mukavaa keskiviikko-iltaa teille lukijani! Yritän kirjoittaa vähän ahkerammin.. :)

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Akseli kääntyy!

Akseli oppi kääntymään, eilen! Selältä mahalleen.. Ja se on jo niin nopsaa touhua etten saa kunnolla kuvia otettua :D Eilen Akseli yritti meidän sängyllä jonkun puoli tuntia kääntyä.. Sitten
vaan humps ja poitsu oli masullaan. On tää vaan niin hienoa kun lapsi oppii uutta!


Ja tänään luulin näkeväni kaksi puhkeavaa hammasta edessä alhaalla.. Mutta en ole varma koska Akseli ei oikein tykännyt kun tutkin sen suuta:) No kyllä ne sieltä joskus sitten puhkeaa!

Tämä alkuviikko äidillä on mennyt taas liikunnan parissa, maanantaina ja tänään olin kaverin kanssa jumpalla, BodyPumpissa. Mies on ollut Akselin kanssa sen ajan. On kyllä ollut ihanaa, kun jumpatessa ei ehdi edes ajatella sitä että on ikävä Akselia:) Tämä äiti tuulettuu näin. Eilen oltiin sitten kahden tunnin vaunulenkillä aurinkoisessa säässä! Olo on kyllä nyt niin hyvä ja kuntokin alkaa parantua, pikkuhiljaa hyvä tulee:)

Loppuun vielä video Akselista:



Ai niin, jos teillä on toiveita postausten suhteen niin kertokaahan siitä:)