maanantai 24. lokakuuta 2011

1-vuotis neuvola

Nyt meillä on 1-vuotis synttärit juhlittu ja päästään taas normaaliin arkeen. Akseli sai paljon ihania lahjoja, KIITOS kaikille! <3
Tänään käytiin poitsun kanssa sitten 1-vuotis neuvolassa. Laitettiin kolme piikkiä, ja nyt Akseli on ihan väsy ja kuumeinen :( No kyllä se siitä. Uudet mitat tänään oli 1-vuotiaana 8830g ja 75,3cm.


Keskiviikkona lähdetään koko perhe Turkuun yhdeksi yöksi lomaileen. Mennään hotelliin yöksi ja käydään joko Aboa vetuksessa tai Turun linnassa ihailemassa :) 


Mukavaa alkanutta viikkoa!

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kurkistus meille

 Tässä pieni kurkkaus meidän kotiin...
Tältä näyttää eteisessä, tuon oven takana on ulko-ovi.
 

 Eteisessä on myös tällainen säilytysarkku-penkki.


 Eteisestä lähtevällä käytävällä on tämä huutokaupasta 16e huudettu lipasto.. Oltiin ensimmäisenä hääpäivänämme huutokaupassa ja tämän ostimme ja kunnostimme miehen veljen avustuksella :) Pienen tuolin sai Akseli eilen isomummulta ja isopapalta syntymäpäivälahjaksi.


Keittiössä näyttää tältä:


 Olohuoneen seinällä on vanha ikkuna Tampellan alueelta. Miehen vaari on n. 50 vuotta sitten hakenut nämä sieltä ja tähän asti ikkunat ovat olleet Kivimäen torpan alla...


 Meidän makuuhuoneen ovelta:


Yöpöytänä toimii minun pappani tekemä jakkara.


Lampun päällä kuva miehestä ja minusta pienenä sekä meidän hääkakunkoriste.


Tässä vielä poitsun sänky :)


Toisesta makuuhuoneesta olenkin joskus aikaisemmin tehnyt postauksen..:) Tällaista siis meillä. Palailen pian Akselin ensimmäisten syntymäpäivien parissa, joita vietettiin lauantaina.. Juhlimme vielä toiset synttärit ensi lauantaina... Jolloin saamme vähän enemmän vieraita :)

tiistai 4. lokakuuta 2011

Rakkauspakkaus:)

Kahden viikon päästä Akseli täyttää 1-vuotta. Aika on kulunut niin nopeaa.. Nyt Akseli harjoittelee kävelemistä, ottaa 2-3 askelta ilman tukea, iso poika jo. Akseli on myös oppinut osoittamaan esineitä joita kysytään, poitsu ymmärtää jo missä on lamppu, nenä, suu, korva, masu, Nenna-koira..Niin ja kirjasta osaa näyttää linnun, apinan, koiran ja kissan, olikohan vielä jotain. Mitään merkityksellistä sanaa Aksu ei ole vielä sanonut, tai no jos ei lasketa sitä että hokee koko ajan äitiäitiäitiäiti.. Äidin poika :)

On tää vaan vähän haikeeta kun toinen on jo niin "iso" poika. Tai no onhan Aksu tietysti aina äitin ja isin vauva:)

maanantai 3. lokakuuta 2011

Kummien häissä

 Lauantaina 1.10 olimme ystävien ja Akselin kummien häissä. Häät olivat ihanat ja parin näköiset. :) Tässä pieni pintaraapaisu teillekin näistä häistä:


 Akselin kanssa valmistauduttiin juhliin, poitsu tarkisti äidin korun... :)


Kirkon pihalla. Oli kaunis aurinkoinen syksysää. 

 

 Pöydät oli katettu niin kauniisti.


 Häissä oli monenlaista ohjelmaa kuten laulua, tanssia, tulishow...

 
  Hääkakun leikkaus :)


Tässä vielä meidän pikkujuhlija, jonka mamma ja vaari sekä miehen sisko, joka siis hänkin on kummitäti, hakivat Akselin kahdeksan aikaan. Me jatkoimme mieheni kanssa vielä juhlimista puoli kahteentoista. Sitten hurautimme autolla kotiin. Kotona Akseli nukkui tyytyväisenä omassa sängyssään ja lapsenlikat mamma, vaari sekä kummitäti lähtivät ajamaan kotiin. Kiitos teille vielä kun olitte! :)


Hauskaa alkanutta viikkoa!:) Palailen pian ihan arkisten asioiden merkeissä:)