sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Odotus alkuun

Viime viikolla sain tietää uutisen, joka muuttaa paljon; olen raskaana. Siitä sitten alkoikin häiden suunnittelu, joiden alustava päivämäärä onkin 19.6.10 <3 Haluamme olla naimisissa, ennenkuin pikkuinen marraskuussa syntyy.
Nyt on menossa kuudes raskausviikko. Kaikenlaisia oireita on ollut pahoinvoinnista mielialojen vaihteluun. Tällä viikolla masussa tapahtuu seuraavanlaista: Alkio kehittyy nyt huimaa vauhtia kohti sikiövaihetta. Pää ja kasvonpiirteet alkavat hahmottua. Samoin kehittyvät vartalo ja raajojen alut, joista kasvavat lapsen kädet ja jalat. Pieni sydän on löytänyt tasaisen tahdin sykkiä. Alkio on nyt kahvipavun kokoinen, eli yli kolmen, jopa neljän millimetrin mittainen.

Nyt kuitenkin pitäisi vielä yrittää keskittyä ylioppilaskirjoituksiin, vaikka ajatukset ajautuvatkin tällä hetkellä tärkeämpiin asioihin.. Huomenna siis alkaa taas kirjoitukset äidinkielen esseekokeella.

1 kommentti:

 1. Hei!
  yllätyin suuresti, että sinullakin on blogi :) aivan mahtavaa ja aivan mahtavaa kun minusta on tulossa täti :) Olen onnellinen teidän puolesta ja toivotan teidän odotusaikaan enkelin siipien havinaa :)
  okei, eli kuudes viikko menossa...voi, se on niin jännittävää...muistan kun eilisen päivän :)pahoinvointi on todella inhottavaa ja voin kertoa että se vain pahenee, yöäk! Juu ja noi mielialanvaihtelut...Janne joutuu vielä koville :)Me autetaan ja tuetaan teitä niin paljon kun vaan haluatte!
  Eikö olekin ihanaa kun aurinko jo lämmittää?Toivottavasti nähtäisiin pian!
  Mannapuuro

  VastaaPoista