tiistai 14. joulukuuta 2010

Postin yllätyksiä :)

Tänään aamulla ovikello soi.. Mieheni meni avaamaan ja siellä oli postinjakaja. Saimme paketin, joka ei mahtunut postiluukusta. :) Paketissa oli onnittelukortti pienestä pojasta. Sitten paketissa oli ihania vaatteita Akselille! Kolme suloista 56/62cm bodia:
Ja sitten tuo ihana Tuttan pingviini fleeceasu, kokoa 62cm :) Niin joo ja olihan siellä vielä "sisätumput", mutta niistä en kuvaa tajunnut ottaa.. Nämä meille lähetti äitini pikkuserkku :)
Tänään ollaan vaan levätty.. minua on väsyttänyt niin paljon että nousin vasta tuossa yhden-kahden aikaan sängystä. Mieskin on tänään vaan kotona kun on vapaata töistä ja koulusta. Kivaa! Hän keittikin minulle kahvit ja toi leivänkin sänkyyn. :) Tässä kuva äitin kainalossa huilanneesta pötkylästä. En ole tainnutkaan kirjottaa että Akseli on opppinut hymyilemään! Ihana hymypoika, varsinkin kun saa alasti olla. Vaipanvaihdot on pojan lempipuuhia! :D
Tänään tiedossa taitaa olla viimeisten joululahjojen hankintaa ja joulukorttien kirjoittamista. Suurimman osan löysin kun oltiin Akseli, minä ja mummu Ideaparkissa viikonloppuna. Ja voi että sitä ihmisten määrää! Oltiin kaikki niin väsyneitä sen reissun jälkeen. Sanoinkin ettei minua saa nyt vähään aikaan Ideaparkkiin! :D Tässä vielä kuva tämän päivän lomailijoista.. tosin iskä lukee huomiseen tenttiin ja Akseli tsemppaa iskää! :)Toinen haluais katsella isin naamaa, mutta isin pitää nyt keskittyä luksemiseen..
On ne vaan niin rakkaat!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Noi Tutan pingviini vaatteet on NIIN ihania ♥ Tykkään ihan hirveesti. Meillä on sellanen yökkäri ja haluisin ainakin vielä sellasen bodyn.

    VastaaPoista
  2. Ihana yllätyspaketti :) Suloinen kuva pojasta ja isästä <3

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia :) pakko nyt jonon jatkoksi tulla kirjottelemaa :D

    VastaaPoista