sunnuntai 21. elokuuta 2011

Hampaita ja kirppislöytöjä

Viime kirjoituksesta seuraavana aamuna tuntui sitten Akselin suussa kolmas hammas.. Nyt sieltä on ainakin vielä kaveri tolle toiselle etuhampaalle tulossa ja ne valvottaa ja kiukuttaa poitsua. Muuten Akseli on aika hyvin alkanut tottumaan tuohon omaan sänkyyn. Öisin kuitenkin siis vielä syödään tissiä ja nostan poitsun meidän sänkyyn syömään ja usein sitten nukahdetaan molemmat siihen vierekkäin.
 

Kohta pitäisi alkaa vierottamaan tosta rintaruokinnasta, mutta kun.. Se ei olekaan tälle äidille niin helppoa miltä se kuulostaa. Eikä varmasti pojallekkaan... Mutta täytyy vaan äitinä ottaa niskasta kiinni, sillä jos minullekkin se on vaikeaa niin varmasti sitten pojallekkin vielä vaikeampaa.


Viikonloppuna käytiin Helsingissä kummitädillä ja sedällä kyläilemässä. Sekä isomummulla ja papalla (mun mummu ja pappa) :) Oltiin oikein yötä kummeilla. Akseli pääsi tutkimaan lehtiä lehtikoriin, ja sekös vasta olikin hauskaa!  Kamalan äkkiä nämä viikonloput menee...
Ensi viikolla alkaakin sitten muskari. Innolla odotan sitä. Aloitamme myös vauvakerhon ja varmaan alan myös käymään Elixiassa semmoisilla jumpilla mihin voin Akselin ottata mukaan päivisin... Vielä joudutaan meneen Elixia Baby jumppaan kun A ei kävele mutta sitten päästään Junior jumppaan kun Akseli oppii kävelemään:) Onko jollain kokemuksia jumpista joihin otetaan lapsi mukaan?


Tänään käytiin taas mun lempi kirpparilla ja tein kyllä taas mielestäni hyvän löydön... Ostin poitsulle ReimaTecin uudenveroisen talvihaalarin 10eurolla! Se on kokoa 80cm ja oli nyt reilun kokoinen mutta sitten kun otetaan käyttöön niin varmaankin aikas sopiva... Kuvailen sitä kun ehdin :) Tosi tyytyväinen olen haalarilöytöihin. Uutena niihin olisi uponnut noin 200e kun nyt niistä on maksettu 25e. :)
Ainiin, meidän "isosisko" Nenna täytti eilen 2vuotta <3 Nyt kuitenkin saunan kautta nukkumaan!

2 kommenttia:

 1. Löysin vasta blogisi, joten kysymykseni tulee ehkä liian myöhään.
  Miksi pitää kohta alkaa vieroittamaan rintaruokinnasta? Tarkoitatko, että 1-vuotiaana tapahtuisi vieroitus?
  Älä pidä mitään kiirettä vieroituksen kanssa, kyllä lapsi aikanaan itse vieroittuu. Maailman terveysjärjestö WHO sekä Unisefhan suosittavat osittaisimetystä 2 vuoden ikään saakka ja senkin jälkeen mikäli äiti ja lapsi näin haluavat :)

  VastaaPoista
 2. Ilo kuitenkin lukea tähän asti hyvin sujuneesta imetyksestä!
  Itselläni saman ikäinen poika kuin Akseli, ja yhä osittaisimetystä :)

  t. edellisen anonyymin kirjoituksen anonyymi :)

  VastaaPoista