tiistai 21. helmikuuta 2012

Pakkailua ja turvaistuin

Täällä pakkaillaan kovasti, muutto tapahtuu vasta ensi viikolla mutta kaikki on saatava pakattua ja suurimmaksi osaksi myös siivottua ennen kun minä ja poitsu suunnataan Rukalle. Ja siis me lähdetään jo pe-la yönä joten ei oo kauhesti aikaa enää. Mies sitten apujoukkoineen raahaa kaikki tavarat uuteen asuntoon kun me Akselin kanssa lomaillaan. On se niin reipas, ihana mies :) Onneksi tämä järjestely on miehellekin ok, kuulemma parempi että ollaan poissa jaloista ;)


Multa kysyttiin mielipidettä meidän nykyisestä turvaistuimesta joka on Maxi-Cosi Tobi. Mä oon tykännyt paljon ja myös poitsu viihtyy nykyään autossa! Istuimen saa asennettua vain nenä menosuuntaan, mutta sehän me jo tiedettiinkin kun ostettiin. (ja tästä ollaan monen montaa mieltä, tiedän että selkä menosuuntaan on turvallisinta) Meillä oli käytössä sillon pikkunen kolmiovinen auto ja se oli tosi näppärä siinäkin. Nyt on tilaa autossa, mutta en kyllä vaihtaisi istuinta, niin paljon ollaan tykätty. Akseli ei tykkää istua yhtään selkä menosuuntaan ja matkat oli turvakaukalossa aika huutoa. Istuin on tukeva ja Akseli on helppo saada siihen kun vyöt löystyvät näppärästi ja lukituksen jälkeen kiristyvät myös helposti. Istuinta on helppo myös kallistaa nukkuma-asentoon...  Niin ja se on helppo kiinnittää autoon.. Mulla ei kyllä tuu nyt mieleen kun positiivista sanottavaa :)
Tutkin sillon paljon istuimia ja autoliiton testeissäkin istuin oli saanut arvosanan hyvä.

Autoliiton testituloksiin tästä


En löytänyt oikeen kuvaa Aksusta autossa. Tää on lokakuulta, kummien häihin menossa :)


Tänään meillä siis on tiedossa pakkausta, siivousta ja Akselilla sotkemista ;) Isimies on töissä myöhään ja me varmaan mennään pojan kanssa ruuan jälkeen ulkoileen vähän ja sitten saunaan nauttiin kun päivän hommat on tehty.. Tietty äiti jatkaa hommia kun Akseli nukkuu, saa vähän paremmin aikaseks kun pikkumies ei oo levittämässä heti kaikkea mitä on saanut pakattua :D

Eilen myös käytiin kontrollineuvolassa ja Akseli esitteli hienosti taitojaan: pinosi palikoista tornin, näytti kirjasta mitä täti kysyi ja heitteli palloa :) Seuraavaksi sitten 1,5v lääkärineuvola, miten tää aika menee näin äkkiä?

Hei ja tervetuloa uudet lukijat <3 Minkälaisia postaustoiveita teillä lukijat olisi? Mä yritän niitä parhaani mukaan toteuttaa.. :)

Mukavaa laskiaistiistaita!

3 kommenttia:

  1. olette ihania<3 tsemppiä muuttoon! meillä myös pikkuneidin turvaistuin nenä menosuuntaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vastauksesta :) Käytiin tänään just kattomassa noita istuimia. Vaihtoehtoina oli besafen istuin, sit toi tobi ja cybexin palkki istuin, kaikki kasvot menosuuntaan. Oli muuten vaikeeta päättää noista, ku kaikki vaikutti tosi hyviltä! Mukaan lähti loppujen lopuks palkki istuin, poika viihty siinä ainaki kotimatkalla hyvin. Tobi ois kyl miellyttäny eniten silmää, mut ainahan sitä voi vaihtaa istuimen :)

    VastaaPoista
  3. RUKA! Täältähän se löytyy!:)

    VastaaPoista