torstai 28. helmikuuta 2013

Helmin 3kk neuvola kuulumiset

Helmillä eilen oli neuvola jossa hän sai molempiin reisiin rokotukset ja lisäksi vielä suun kautta rota-rokotteen. Illalla neiti oli itkuinen mutta muita oireita ei ainakaan vielä ole tullut. Helmi kasvaa hyvin pelkällä rintamaidolla, eilen paino 5,7kg ja pituus 60cm. Ihanaa kun imetys onnistuu Helminkin kanssa. Se oli siis viimeinen neuvolakäynti tässä kunnassa ja eilen jo varasin neidille ajan uuteen neuvolaan. Virallinen muuttopäivä on 27.3 eli alle kuukauden päästä!
Neuvolan jälkeen nautittiin ihanan aurinkoisesta säästä hetki pihalla. Kyllä huomaa olevansa pirteämpi heti kun aurinko paistaa. Ja niin ihanasti se jo lämmittääkin.
Iltapäivällä päikkäreitten jälkeen, miehen tullessa töistä lähdettiin me tytöt shoppailemaan. Isi ja Akseli lähti hoploppiin. Me haettiin tytön kummitäti mukaan. Itselleni löysin farkut ja pari paitaa. Neidille tarttui mukaan sukat, vaikka lasten vaatteita voisin aina ostaa kassit täyteen..tällä kertaa pystyin hillitsemään itseni. Huomenna onkin jännä hetki kun lähden miehen siskon 30v synttäreitä viettämään elokuviin ja syömään..lapset jää isin vastuulle ensimmäistä kertaa vähän pidemmäksi aikaa :)
Tää on ensimmäinen postaus puhelimella saa nähdä miten onnistuu.3 kommenttia:

 1. Hih suloinen Helmi näyttää mammalle kieltä <3 Isi joutuukin tosi toimiin ekaa kertaa:))

  VastaaPoista
 2. Ihana Helmi ja ihana Akseli <3 Sonja sanoi heti autossa, että "Akselia ikävä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloiset lapset :)Tässähän tulee vauvakuume.

   Poista