tiistai 28. tammikuuta 2014

Touhukaksikon kuulumisia

Mitäs meille kuuluu... Touhukaksikko Akseli ja Helmi on päässyt oikein kunnolla vauhtiin kun Neiti oppi kävelemään joulun tienoilla. Nyt hän kävelee jo kuin vanha tekijä ja välillä ei meinaa tuon kaksikon perässä pysyä ;) Helmistä on nyt muutenkin kuoriutunut varsin tempperamenttinen tapaus, kehen lie tullut ;) nyt saakin olla jatkuvasti selvittämässä myös sisarusten välisiä riitoja, Akseli kun haluaisi leikkiä, rakennella, pelata lautapelejä ja palapelejä, sisko tulee ja sotkee.. Välillä on vaikeaa, kun ei se pieni tietenkään pahaa tarkoita vaan haluaisi vain leikkiä veljensä kanssa. Sitten taas toisaalta Akselin leikit menee pilalle, jos en ota Helmiä pois. Olen yrittänyt vähän molemmin päin tehdä, että välillä A:n on otettava siskoa leikkeihin ja taas välillä vien H:n leikkimään jotain muuta niin saa Akseli leikkiä ja rakennella legoilla rauhassa.
Että sellaista tavallista lapsiperhe elämää tänne kuuluu. Akseli käy omassa kerhossaan ja kerran viikossa käymme yhdessä perhekerhossa. Tänään oli harvinainen päivä, kun isi oli kotona ja vei sekä haki poikaa kerhosta, niin me tytöt päästiin Elixia Junior -tunnille (1-2vuotiaiden ja vanhempien yhteinen tunti). Arvatkaas kuinka tuo neiti nautti!! Helmi oli ihan elementissään, kipitti ympäri salia ja tutki isoa jumppapalloa, heitteli pienempiä pehmoisia palloja yms... Ehkä päästään joskus toistekin.
Akselin kanssa on myös käyty paljon luistelemassa. Se on pojan suosikkipuuhia ja pikkuhiljaa alkaa luistelukin sujua. Olen niin ylpeä tuosta pikkupojastani, miten siitä onkin kasvanut jo niin taitava pikku hurmuri. Eipä tarvi miettiä mikä on Akselin tuleva harrastus... :)
Viikonlopuksi Akseli on lähdössä kummilaan ja he vievät häntä katsomaan Disney on Ice -jääshow'ta. Poitsu on varmaan ihan haltioissaan!
Nyt toivottelen hyviä öitä ja mukavaa viikon jatkoa! :)





4 kommenttia:

  1. Aivan ihania lapsia teillä <3 =)

    VastaaPoista
  2. Voi noita rakkaita pirpanoita <3

    VastaaPoista
  3. Jeee, uus kirjoitus. Voi, ihaniii pirpanoita. Teitä on ikävä! <3

    // Martina

    VastaaPoista
  4. Mukavaoloinen blogi!! Liityin lukijaksi! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi =)))

    VastaaPoista