keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Blogi oli hetken piilotettuna,  sillä blogistani oli varastettu neidin kuva jonkun facebook profiiliin. (profiili on nyt poistettu) Se laittoi väkisinkin miettimään että mitä teen blogille. Päädyin nyt ainakin toistaiseksi jatkamaan entiseen malliin...
Tällä kertaa ei nyt muuta, postailen huomenna paremmalla aikaa meidän kuulumisia :)

7 kommenttia:

 1. no huh huh, mä en ymmärrä miks joku ottaa toisten lasten kuvia?! :/

  VastaaPoista
 2. joo mäki löysin viime viikolla yhen naisen "teinin" blogin joka väitti lapsia omakseen mä niin säikähdin ja aloin nyt laittamaan mun jokaiseen kuvan mun blogi osoitteen isolla O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeks facebook tunnuksen :D hyvä kirjotella 02.00 ehkä mun kannattaisi mennä nukkumaan :DDD

   Poista
  2. Joo kyllä ne sanat menee sekasin välillä päivällkin :D toi olis hyvä jos jaksais laittaa joka kuvaan osotteen! Rajottas ehkä vähän.. Mut mää postailen kännykällä kun ei olla vieläkään hommattua nettiä, nii on hankala muokkailla kuvia. viimestää kesän jälkee täytyy kyl hommata se netti :)

   Poista
 3. Mitähän toisten kuvien pöllimisellä kuvittelee saavansa aikaa :/ miten sait kiinni törkimyksen? Ite aina ajattelee kans et joku nappaa blogista kuvia, että miten sellasen sitten saa selville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei voi ymmärtää mitä joku tollasesta saa... en mäkään ite löytänyt mutta mulle joku ihana kävi ilmoittamassa ja laittoi linkin mistä kuva löytyy. Siellä oli siis muidenkin vauvojen ja koirien kuvia joita hän piti ominaan, sairasta!

   Poista