perjantai 24. toukokuuta 2013

Viime päivien juttuja

Tällä viikolla tyttösen kanssa ollaan alettu maisteleen kiinteitä, maanantaina alotettiin perunalla. Nyt hän on saanut lisäks maissia ja luumua helpottaan masukipuja. Muutaman teelusikan verran maistellaan.. Luumu on noista ehdottomasti parhaan makuista neidin mielestä. Sunnuntaina neiti täyttääkin jo puolivuotta! Miten tää aika voi mennä näin nopeasti.
Ollaan pihassa nautittu lämpöisistä päivistä, laitettu pojan kanssa pihaan parvekelaatikkoohin kasvamaan herneitä ja ruukkuihin salaattia sekä ruohosipulia. Äidiltäni sain synttärilahjaksi mansikka-amppelin josta on poitsu jo pari kypsää mansikkaa saanut. Muutama kukkakin haettiin koristamaan pihaa.
Oon myös aloittanut Jillian Michaelsin 30days shred ohjelman. Tänään oli kolmas päivä ja kyllä muuten tuntuu. En ennen oo paljon kotona jumppaillut mutta nyt oon hurahtanut täysin. Miten helppoa kun ei tarvi mihinkään lähteä:) toivottavasti jotain tuloksiakin tulis.
Huomenna mennään aamusta markkinoille ja aamupäivällä on myös taloyhtiön talkoot.. Tekemistä siis piisaa:)
Hyvää viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. Oi meidänkin pitäis laittaa jotain kasvamaan, herneet olis kyl ihania ja ruohosipulia, nam <3 En oo ennen tosta "ohjelmasta" kuullutkaan, pitääpäs googletella josko se onnistuis mullakin :)

    VastaaPoista