maanantai 15. elokuuta 2011

Syksy saa tulla

Löydettiin kirpparilta tosi hyvä kuntoinen Reiman välikausihaalari, kokoa 74. Se on oikein hyvän kokoinen nyt syksyksi eikä hintakaan ollut paha, 15e Lisäksi ostin vielä samaa sävyä olevan Reiman pipon 5e. Eipä ollut paha hinta siis syysvaatteista. Kaiken lisäksi Akseli näytti niissä niin suloiselta :)


Kuvia en tajunnut ottaa kun sovitettiin haalaria mutta sitten kun ilmat vähän viilenee niin päästään käyttämään ja otetaan kuvia.


Reiman pipo siis kirpparilta ja tuo Myllymuksujen pipo saatiin Mammalta. Molemmat on ihania ja sopivat haalarin kanssa. Tässä sitten toinen ihana kirpparilöytö.. Mummu löysi tän ja antoi sitten meille. Ihana! Ja Akselikin tykkää.


Sitten.. Poitsu on oppinut konttaamaan kaksi viikkoa sitten ja siitä heti keksi että miten ylös noustaan. Ja nyt siis nousee koko ajan joka paikkaan.


Äidillä saisi siis olla silmät selässäkin. No onneksi Akseli on myös keksinyt sen miten tullaan nätisti alas ettei satu.. Tosta ensi kyykkyyn ja siitä pyllylleen istumaan.. :) On tää ihanaa kun lapsi kasvaa ja kehittyy <3


Sitten vielä toinen juttu, nimittäin potasta. Akseli tekee lähes kaikki kakat pottaan.. Harvoin enää tulee vaippaan. Käydään potalla heti aamulla ja sitten aina ruokailujen jälkeen. Pissat tulee harvoin mutta kakan Akseli on siis hoksannut että tehdään pottaan. Väkisin me ei istuteta vaan poitsu ihan viihtyy tuossa ja alkaa heti "töihin".. :) Iso poika jo!
Huomenna mennään 10kk neuvolaan. Jospa saisin jotakin neuvoja pojan nukkumiseen...

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten halvalla löysit:)

    Onpas teidän poitsu kasvanut taas hirmuisesti<3 Ihana! Mekin aloitettiin pottailut heti kun tyttö osasi istua, nyt sujuu jo kuin vanhalla tekijällä:)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo heppa! Selkänojakin vielä :) Kivan näköinen haalari myös!

    VastaaPoista