sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Muuttojuttuja

Tänään saatiin vanhasta kämpästä viimesetkin tavarat tuotua uuteen ja siivottua se. Me miehen kanssa kaksin oltiin tänään siivoilemassa kun Mummu (äitini) tuli Akselin kanssa leikkimään. Poitsu oli niin onnellinen kun mummu ulkoili melkein koko ajan, välillä kävivät vaan syömässä sisällä :) Akseli tykkää niin kovasti pulkkailemisesta ja keinumisesta, että siinähän se aika kului. Kiitos Mummulle vielä hoitoavusta:) Täällä uudessa kodissa on ihan kamala kaaos vielä, mutta eiköhän tää tästä pikku hiljaa. Kuvia en oo vielä edes viittinyt ottaa.. suurin osa tavaroista kun on vielä laatikoissa ja jätesäkeissä. Mutta voi että, kovasti vaan tykätään tästä kodista <3
 Rukan reissu meillä meni hyvin, huippua oli! Perjantaina oltiin myöhään illalla kotona, takaisin isimiehen kainalossa. Kerrompa vaikka enemmän kun saan kännykästäkin kuvat tänne koneelle asti :)


Oi että näissä maisemissa kelpasi hiihtää ja ulkoilla!

Pulkkailun riemua <3
Huomenna mies meneekin töihin ja me Akselin kanssa yritetään purkaa laatikoita.. Siinä sitä hommaa riittääkin!
Oi ja tänään haettiin myös Nenna kotiin hoidosta, oli viikon miehen mummilassa hemmotteluhoidossa. Kiitos suuri heillekin! Kyllä oli Nenna riemuissaan kun minut ja poitsun näki.. :) Akseli ihan innoissaan yritti silitellä ja paijata Nennaa mutta eipäs saanut kiinni :D

Oikein AURINKOISTA ALKAVAA VIIKKOA :)

1 kommentti:

  1. Oikein paljon onnea uuteen kotiin. Ja tsemppiä laatikoiden purkamiseen. Onneksi sinulla on ahkera pikkumies apunasi ;) Ei kestää montaakaan minuuttia kun isompikin pahvilaatikko on tyhjennetty.

    Ihanaa, että äiti tuli auttamaan teitä pojan hoidossa. Äidit ovat kullanarvoisia ♥. Mukavaa alkanutta maaliskuuta koko perheelle.

    Tarja

    VastaaPoista