tiistai 27. huhtikuuta 2010

Vapun odotusta

Viime viikonloppuna saimme vuokrattua tulevalle miehelleni puvun häihimme ja ostettua liivin sun muut :) Nyt puuttuu siis minun pukuni ja sehän se vasta helppoa onkin etsiä ;) Mutta ensi viikolla menen kaasoni kanssa sovittelemaan niitä Morsiusgalleriaan Tampereelle. Eiköhän me minullekkin sopiva löydetä.
Mutta nyt onkin jo uusi viikko aluillaan. Tänään olen ollut kipeä enkä ollut töissäkään. Toivottavasti jo huomenna pääsisin. Paljon muuta en ole tänään saanut aikaiseksi paitsi siman tein tuohon huoneenlämpöön käymään. Saa nähdä millaista siitä tulee ja koska se valmistuu. Paljon siihen simaan sitä sokeria ainakin tulee, huh. Vapuksi lähdemme Jyväskylään kihlattuni siskon perheen luokse. <3 Ennen vappua on kuitenkin eräs asia jota odotamme kovasti, ensimmäinen ultra. Sinne menemme perjantai-aamuna. Ihanaa. :)
Huominen päivä minulla meneekin sitten töissä, jos vain olen työkuntoinen. Ensin olen 8-16 töissä ja sitten Tampereella alkaa työt jo kuudelta ja loppuu kahdeksalta. Onneksi tämmöisiä päiviä ei oo kun kerran viikossa.
Mutta nyt odotellaan vaan viikonloppua ja vappua! <3

1 kommentti: