maanantai 7. kesäkuuta 2010

Juhlimista

Viikonloppuna moni sai sen valkoisen lakin, niin sain myös minäkin! :) Eli lauantai ja sunnuntai menivät juhlien merkeissä. Ensin juhlittiin äidilläni ja sunnuntaina isälläni. Eilen illalla olinkin niin väsynyt että nukahdin heti kun sänkyyn pääsin..
Nyt ovat sitten ne juhlat ohi, ja häihimme on enää alle kaksi viikkoa!! Apua, nyt alkaa tosissaankin jännittään. Hääjärjestelyt on hyvällä mallilla ja ensi viikonloppuna teemme kaikki loppuun anoppilassa :) Sunnuntaina on myös kuullutukset, joihin menemme. :)
Käytiin myös tässä viimeviikolla neuvolassa, ja siellä kaikki oli hyvin. Kuultiin myös ekan kerran Pikkuisen sydänäänet, oli se vaan niin liikuttavaa :') Seuraavaksi täytyisi ultraan mennä, siinä heinäkuun alussa, kun häämatkalta kotiudumme. Jännää nähdä sitten taas sen pikkuruisen pyörivän siellä.
Raskausviikko 18
Lapsen korvat erottuvat selvästi päästä. Silmät ovat nyt kasvojen etupuolella ja kulmakarvat ja silmäripset ovat muodostuneet. Verkkokalvo reagoi valoon. Vauva tunnustelee ympäristöään ja taputtaa käsillään.
Koko: Pituutta 16,5 cm ja painoa 255 g.

Eli raskauskin on edennyt jo melkein puoleen väliin. Hui kuinka nopeasti aika meneekään.. Kohta täytyy taas lähteä töihin. Huomenna onneksi on vapaapäivä, mutta se kuluu keskiviikon pääsykokeisiin valmistautuessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti