torstai 10. kesäkuuta 2010

Pian juhlitaan

Apua, aika menee niin nopsaa, ettei edes tajua. Kohta on häät ja sitten lähdetään sinne matkalle. Onneksi kaikki järjestelyt on melkein valmiina, muuten olis vielä kovempi stressi. Tänään tuli viesti juhlaamo Pirteästä Paketista, että meidän lautasliinat ja servetit on valmiita. Ruokaliinat ovat luonnonvalkoisia ja kulmassa pienet sydämet, meidän nimet ja hääpäivä 19.6.2010. Kahviliinat ovat taas vaaleanpunaisia ja niissä on samanlailla kulmassa kultaiset kirjailut. :) Eli tuollaiset sydämet kuin keskimmäisessä kuvassa. :)
Hääkarkeiksi valitsimme tikkarit ja niistä laitan ottamani kuvan tähän. Mielestäni ne ovat tosi kauniita. :) Jokaiseen tikkariin löydettiin myös erilainen lause. Siinä olikin etsimistä, kun tikkareita tehtiin n. 150 kappaletta ja valitsimme vain mieleisiämme lauseita. Anoppi ja miekkoseni sisko sitten koristelivat tikkarit sellofaaniin ja sitoivat kultanauhalla kiinni niihin lauseet. :) Nyt joudumme tai oikeastaan saamme keskittyä vain häihin, mutta tuntuu välillä ettei jää aikaa keskittyä meidän Pikkuiseen ollenkaan. Siksi me ei olla edes keksitty vielä mitään nimeä, millä vauvaamme kutsuisimme nyt. Mutta nyt on jo menossa raskausviikko 19. Eli aivan kohta puoli väli! Pikkuisen alkaa jo tuo maha pömpöttään, muttei kukaan ole vielä kysynyt olenko raskaana.. Mutta eiköhän se siitä ala kasvamaan. Täytyy myös laittaa pian tännekkin kuvia :)
Eli siis raskausviikko 19
Vauvan iholle muodostuu nyt talikerros, joka suojaa häntä, kun hän kelluu lapsivedessä. Se on nimeltään lapsenkinaa. Se kiinnittyy lanugokarvoitukseen ja ihopoimuihin. Lapsen iho paksuuntuu eikä sen läpi enää näe. Sormenjäljet uurtuvat. Lapsi reagoi ääniin ja aukaisee suunsa ammolleen.
Koko: Pituutta 18 cm ja painoa 300 g.

4 kommenttia:

  1. Löysin ihanan blogin ja tietysti aloin heti lukiaksi;)

    VastaaPoista
  2. Saanko kysyy, että mistä olette nuo tikkarit ostaneet?

    VastaaPoista
  3. Moikka! Tikkarit on Urjalan makeistukusta, muistaakseni vajaa kymmenen euroa/ 100kpl :)

    VastaaPoista