maanantai 8. marraskuuta 2010

Ihana viikonloppu :)

Meillä oli kiva viikonloppu. :) Mieskin oli vielä kotona isyyslomalla, eikä töissä. Perjantaina meille tuli ystäviä Helsingistä. Käytiin syömässä Coyotessa, me naiset syötiin hampurilaiset ja miehet otti siipiä. Meidän pikkumies Sipi tosin vähän hermostui kun aikuiset vaan söivät ja hän joutui katselemaan vierestä. Sipi siis antoi vähän ääninäytettä.. Mutta vaipan vaihdon jälkeen helpotti :) Täällä meillä sitten herkuteltiin jälkiruuaksi heidän tuomilla suklaamuffineilla ja katsottiin Nenäpäivä-showta :)
Lauantaina sitten päivällä haimme mun serkun ja Sipin tulevan kummitädin juna-asemalta :) täällä meillä vaan oltiin ja pelattiin Marioa Nintendo Wiillä :) Niin joo ja käytiin me vähän kävelylläkin, etsittiin Siwaa kun se olisi ollut auki, mutta huonolla tuloksella. Illalla tehtiin taco-salaattia. Siihen tuli kiinankaalia, juustokuutioita, jauhelihaa ja taco-lastuja. Salaatinkastikkeeksi kävi pelkkä kermaviili. Oli kyllä todella hyvää :)
Niin ja Sipi kävi lauantaikylvyssä :)
Sunnuntai-aamuna äitin vierestä löytyi tällainen hymypoika:

Sunnuntai aamupäivä meni nukkuessa. Päivällä serkkuni otti meistä perhekuvia, niitä esittelen sitten myöhemmin. Serkkuni siis harrastaa valokuvausta ja mielestäni kuvat näyttivät ihan kuin valokuvaamossa otetuilta, tai jopa paremmilta :) Sitten kolmen aikaan saatoin serkun juna-asemalle, hän lähti takaisin kotiin. Sillä välin meille oli tullut käymään mieheni koulukaveri ja minun kaveri (he ovat pari :) ). Söimme mustikkapiirakkaa ja vieraat sylittelivät vauvaa :). Illalla tuli vielä miehen armeijakaveri vaimonsa ja 4kk vanhan tyttövauvan kanssa käymään :) Voi kuinka pieneltä meidän poika näytti tyttöön verrattuna.. Tyttö oli suloinen, naureskeli kovasti. :)
Semmoinen oli meidän viikonloppu, paljon kävi vieraita mutta se oli kiva :) Illalla pojalle sitten uni maittoi... <3

Niin joo. Tänään poika on kolme viikkoa vanha. Ja tänään oli myös ensimmäinen lasten neuvolakäynti, poika painoi jo 3400g ja oli pitkä 51,5cm. Päänympärys oli 35,5cm.
Hyvin siis kasvaa, äitin ja isin rakas. :)

1 kommentti: