sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Ruokajuttuja :)

Eilinen päivä, lauantai oltiin Aksun kanssa kotona. Käytiin vähän lenkkeilemässä ja tehtiin ruokaa, niin että iskä pääsi suoraan syömään kun tuli töistä. Tehtiin kanawokkia ja riisiä. Kanawokkiin palastelin: neljä porkkanaa, punaista, keltaista ja vihreää paprikaa, kesäkurpitsaa ja esikeitettyjä maisseja. Niitä sitten paistoin öljyssä. Viimeisenä paistoin pippurimarinoidut kanat joista pesin marinaatia vähän pois, ettei maistu liikaa sille. Sitten vaan sekoittelin kaikki keskenään ja nams! Wokin kanssa oli jasmiiniriisiä.

Niin ja epäilin ensin että mies ei tästä ruuasta niin välittäisi mutta kuulemma oli hyvää, kiitokseksi sain hartiahieronnan :)
Illalla sitten vaan herkuteltiin karkeilla ja katseltiin tellkkua, oltiin koneella... :)

Tänään ollaan leivottu Akselin kanssa Runebergin torttuja ja unlematorttu. Nyt odotellaan että meidän ystävät tulee viiden aikaan, niin päästään herkutteleen! Iskä tulee tänäänkin töistä kuuden aikoihin. Sitten pelataan yhdessä Rappakalja- nimistä huijauspeliä! Hauskaa on siis luvassa! :D

5 kommenttia:

 1. Nam, mitä ruokaa kokkasit! Mukavaa iltaa teille ystävien kanssa. Terveisiä pikkumurulle <3

  VastaaPoista
 2. Näyttää ja kuulostaa hyvältä!:)Me wokataan paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Oli hauska poiketa! =) Huijaukset onnistu varsin hyvin, muutamaa nauruhepulia lukuunottamatta ;) Nähään pian taas! =)

  VastaaPoista
 4. Tunnustus multa sulle! ;) http://latenightsandearlymornings.blogspot.com/2011/02/look-at-me-im-gorgeous.html

  VastaaPoista