torstai 28. heinäkuuta 2011

Kreetan reissu

Moikka pitkästä aikaa...
Mua ei oikein huvita kirjoitella kesällä... ei vaan jaksa istua koneella :)
Meillä meni reissu oikein hyvin, Akseli jaksoi koko matkan hienosti. Lentokoneessa pienimies vain nukkui ja kun hereillä oli vähän aikaa niin naureskeli vaan. Kreetan Plataniasta voin kyllä suositella lapsiperheille, mielestäni se oli oikein kiva paikka olla vauvan kanssa. :)
Rannalla kun olimme, Akseli kylpi omassa pikkuammeessa jonka sieltä ostin. Siihen haettiin puhdasta vettä ettei tarvinut suolavedessä pienen olla:) Ja poitsu nautti!


Iltaisin kierreltiin pitkin ja poikin... Akseli oli rattaissaan ensin hereillä ja lopulta aina nukahti. Hotellilla sitten nostin poitsun viereeni.:)


Tämä äiti hemmotteli itseään rannalla Mangojäätelöllä; puolikas hunajamelooni ja vanilijajäätelöä sekä kermavaahtoa, nam!


Nyt kotona sitten Akseli on oppinut nousemaan matalia tukia vasten seisomaan.. Äitiä oikein hirvittää kun pikkumies ei tajua pitää kiinni. Äidiltä vaaditaan siis nopeutta;)
Tänään meillä on suunnitelmissa nähdä Akselin kummeja ja lähdetäänkin varmaan mökkeilemään. Päästään uimaan ja saunomaan, kivaa. Ja se on myös A:n lemppari puuhaa tuo uiminen, järvessä ollaan jo käyty monta kertaa:)
Oikein AURINKOISTA VIIKONLOPPUA teille rakkaat lukijani! Yritän palailla taas pian koneen ääreen:)

2 kommenttia:

  1. Oli varmasti ihana matka ja voi että toi jätskiannos... Saisko täälläki? ;)

    VastaaPoista
  2. Tunnustus sinulle blogissani <3

    VastaaPoista