keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mielipuuhia

Tässä poitsu mielipuuhassaan:Päästiin omaan pihaan keinumaan kun puisto saatiin vihdoin valmiiksi. :) Ja keinuminen onkin siis Akselista tosi kivaa, hymy korvissa koko ajan <3


Poitsu halusi myös kokeilla tuota iltapuuron/ mangososeen syömistä itse... Meniköhän sitä yhtään suuhun. No, kylpyreissuhan siitä tuli jokatapauksessa. :)
Eilen olin mun lukiokavereiden kanssa kaupungilla (A tietty mukana) ja löysin Pentikistä jotain kivaa.. Tämmöisen pöytäliinan ostin:


Ja tämän ihanan valokuva-kehyksen johon laitoin mieheni ja minun 1-vuotis kuvat. Tämä tulee seinälle ja tämän alle sitten aikanaan A:n 1-v kuva. :)


Eilen oli myös poitsun 8kk neuvola + lääkäri. Ensimmäistä kertaa käytiin täällä uudella paikkakunnalla.. JA minun tuli niin ikävä meidän edellistä neuvolatätiä!
Akselin mitat kuitenkin (suluissa siis 6kk):
paino: 8050g (7320g)
pituus: 70,8cm (67,5cm)
pipo: 45,9cm (44,3cm)

3 kommenttia:

  1. Meidänkin typy rakastaa keinumista yli kaiken :) Pöytäliina on aivan ihana, oliko kuinka kallis? Teidän 1v kuvat on tosi suloiset, mulla on suunnitelmissa laittaa meidän hääkuva kauniisiin kehyksiin sängyn yläpuolelle ja sen ympärille sitten lasten 1v kuvia :)

    VastaaPoista
  2. tunnustus sulle blogissani:)

    VastaaPoista
  3. Vierailulla blogissasi, meilläkin keinu on todella in! :D Vaikka muuten on niin rasavilli ettei hetkeä kauempaa pysy paikoillaan...

    VastaaPoista