maanantai 13. kesäkuuta 2011

Linnanmäellä :)

Huh, helteistä ollaan nautittu niin että ei ole ehtinyt paljon koneella istua!
Ja tiedättekö mitä, meillä mennään eteenpäin.. Akseli oppi siis ryömimään ja nyt mennään jo kovaa huoneesta toiseen!


Eilen oltiin Linnanmäellä äitini työpaikan perhepäivässä. Yksityistilaisuus alkoi klo 10 ja päättyi klo 13. Akseli oli mummun kanssa ja me miehen kanssa kierrettiin laitteita. Myös Akselin molemmat enot olivat kavereineen mukana. Hauskaa oli!
Akseli ensimmäistä kertaa karusellissa

Kahden ja puolen viikon päästä minä ja poitsu lähdetään Mummun ja enon kanssa Kreetalle. Isi ei pääse mukaan kun on töissä koko kesän :( Vähän jännittää kyllä matkustaa näin pienen kanssa.. Onhan meillä kuitenkin apuna mummu. Onko teillä kokemusta pienten kanssa matkustelusta? Mitä pitäisi ottaa huomioon? Onko jotain hyviä vinkkejä, niitä kaivataan..? :)

5 kommenttia:

 1. Lentokone matkaa varten kannattaa varata mm nämä asiat:
  paljon paljon virikkeitä, tuttipullo, tutti, ruoat, maidot, vaipat, varavaatteet.
  Hermoja tarvitaan, varsinkin jos on muita pieniä lapsia koneessa.

  Suojaavat vaatteet auringolta ovat todella hyvät, aurinkorasvat yms.
  Jos on lämmin, niin kannattaa varautua syömättömyyteen ja kiukkuiluun aluksi (näin kävi ainakin meillä). Paljon vettä aina mukaan.

  Matkarattaat kannattaa myös ottaa mukaan, niistä on paljon hyötyä! :)

  VastaaPoista
 2. Me ollaan lähdössä maaliskuussa appiukon 60v juhlia viettämään. Mun äiti tulee myös.kohteena on Egyptin Hurghada. Todella jännittää, pelottaakin, kun tietää mikä tilanne siellä on M on sitten vasta just täyttänyt vuoden.Todella ristiriitaista juttua netissä kohteesta, mutta mä en innosta hihkuen lähde tehtyyn lomakohteeseen jossa on vasta vähän aikaa sitten ollut sotatila. Olen vähän kade että ootte Kreetalle menossa.Ihana paikka!

  VastaaPoista
 3. Nyt teillä onkin perässä juoksemista, alkaa lelutkin löytyä ihan muualta kuin mihin ne jätti :D Ihania kuvia Linnanmäeltä, olet niin kauniina <3 En olekaan käynyt Linnanmäellä kuin kerran elämässäni, hahaa, lappilainen mikä lappilainen :)

  Mun mielestä kantoreppu on vielä tärkeempi kuin rattaat. Lentokoneeseen kannattaa varata tosiaan maitoa (ellei ne kulje äitissä kiinni:D), niin voi laskun ja nousun aikaan juottaa pientä, ettei korvissa tunnu pahalta. Meidän tyttö kylläkin nukahti ennenkuin noustiin ilmaan ja heräsi kun oltiin jo laskeuduttu :D Vaippoja kannattaa tosiaan lennolla olla mukana useampia, ikinä kun ei tiedä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä! Oon netistä paljon lueskellut ja toiset ei kanna ruokia mukana mutta mä aion kyllä raahata, kun eihän ne paina kun menomatkalla.. ja maidot kulkee mukana jokatapauksessa ;) kun siis imetän. täytyy kyllä muutama tutteli varata kuitenkin reissuun mukaan.. :)

  VastaaPoista
 5. Varmaan jo tiiätkin, mut muista pakata lapsen kaikki tärkeet jutut lentolaukkuun, jonka saat ottaa koneeseen mukaan. Jos jokumminkin matkalaukut eivät saavukkaan samaan aikan perille kuin te.

  Oikein mukavaa lomaa teille. Harmi, ettei miehesi pääse mukaan matkaan. Tiedän kokemuksesta , että ikävä tulee oleen aivan hirvee. Tai minulla on tasan yksi kokemus siitä, että olin tytärenini, silloin 15v, kanssa kahdestaan reissussa ja muu perhe oli kotona. Oli sitten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun lähdin ilman miestäni reissuun. Itkin lähes joka ilta kohteessa kun ikävä oli niin valtava.

  VastaaPoista