torstai 26. toukokuuta 2011

Uudet tossut

Tilattiin vauvakerhosta Akselille kahdet nahkatossut, kun siellä kävi esittelijä. Eilen ne tuli sitten postissa, ja ne on hienot! Tossut on Inch Blue- merkkiset ja kerhon kautta saimme ne tilattua edullisemmin, kun tilaajia oli niin monta. Tossuesittelijä sanoi että nämä tossut tehdään käsityönä Englannissa.


Nuo vaaleansiniset ovat sandaalimalliset ja ajattelin että ne ovat kesällä hyvät kun ne hengittää.. ja miksei muulloinkin :)
Tossut ovat kokoa 6-12kk, ja ovatkin nyt vielä melko reilut. Parempi näin päin, kuin että olisi pienet.


Kirahvi-tossut otimme heti käyttöön ja tässä tyytyväinen poitsu niitä esittelee.
Tossut antavat vähän pitoa konttausliikkeiden harjoitukseen. Tai ainakin tänään Akseli pysyi ja pääsi vähän paremmin nousemaan kun tossut oli jalassa :)


Ja mua vähän huvittaa kun aloin katsomaan että tuossa A:n paidassa on kirahvi, housuissa on kirahveja ja sitten vielä tossuissa... :D

4 kommenttia:

 1. Isänsä poika, makaa puolittain sohvalla niin luonnollisesti ;)Suloiset tossut<3

  VastaaPoista
 2. Näyttää kovin samanlaisilta, mitkä saatiin lahjaksi kun tyttö syntyi. Ne on tuotu Etelä-Afrikasta vaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossukat<3 Ja ihana poitsu tietenkin:) Me ollaan nyt muutettu ja kuten puhuin, aloitin uuden blogin ;) www.kotiaitinanapapiirilla.blogspot.com Tää profiili pysyy siis silti samana, että kommentoin jatkossa myös näillä tunnuksilla. Meillä on huomenna 1,5v-neuvola, jännä nähdä miten tuo typykkä on taas kasvanut:)

  VastaaPoista
 4. Näitä ihastuttavia tossuja myy tänä syksynä Halonen. Hienoa kun maaseudullekin saatiin kauppoihin näitä.

  VastaaPoista