maanantai 9. toukokuuta 2011

Uusi koti ja muuta :)

Löysin tänään kameran johdon joten saan vähän kuvia jo laitettua.. Meillä on vielä täällä vähän kodin laitto kesken, mutta voin muutaman kuvan jo teille laittaa niin näette vähän millaista meillä on:) Koti on siis ihan uusi, valmistui 29.4!

Kuva olkkarista käytävältä päin

Keittiö olkkarista kuvattuna, molemmat makkarit on tossa vasemmalla, kuvaan niitä myöhemmin

Kylppäri

Viime viikko meni nopsaa, joka päivälle oli jotain ohjelmaa. Samaa on jatkunut jo tälle viikolle, tänään olin autokoulun kakkosvaiheessa ja Akselin kummit Helsingistä olivat meillä lapsenvahtina. Hyvin oli mennyt :) Kiitos teille vielä <3
Nyt illalla tapasin ensin hyvää ystävääni ja kävimme Ikeassa ostoksilla. Ostin eteiseen ja kylppäriin maton sekä jotain pientä Akselille. Niistä otan kuvia kun ehdin:)


Nyt vielä äskettäin kävi mun äitini meillä mun synttärikahveilla, toivat kukan ja viime torstaina jo kävin kampaajalla, jolloin äitini hoiti poitsua ja maksoi mun uudet hiukseni:)
Huomenna sitten onkin kiva päivä.. Akselin kanssa mennään tapaamaan tosi mukavan oloisia ihmisiä:) mutta siitä sitten lisää myöhemmin!

Äitienpäivänä käveltiin yli 10km ihanassa auringossa, syötiin hyvin mun äidillä ja illalla meillä kävi miehen vanhemmat ja veli avovaimonsa kanssa. Miehen sisko olikin meillä la-su yön joten hänkin oli täällä :)

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää teidän uusi koti! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää uusi asunto! Olen otettu, jos meitä tarkoitit :) te ainakin olitte oikein mukavia! Harmi vain, ettei Akseli ja Sonja päässeet yhdessä leikkimään.

  VastaaPoista
 3. Ihana rakas Akseli <3 Teidän koti on kyllä tosi kiva:)

  VastaaPoista
 4. vau miten ihana koti, oikein kiiltää uutuuttaan:) suloinen kuva teistä<3 kirjottelen meiliä tässä jossain vaiheessa kun jaksan, alkaa vähän ruuveja kiristää tää yhteisasuminen äitin kanssa...hehhee

  VastaaPoista