perjantai 17. kesäkuuta 2011

Vuodet vieriä saa... :)

Tässä muutama kuva meidän "pikkuhuoneesta". Se kulkee nimellä Akselin huone, työhuone, pikkuhuone.. Tulevaisuudessa on suunnitteilla että tästä huoneesta tulisi A:n huone mutta katsotaan.. Mies tahtoisi pitää tämän työhuoneenaan. Akselin sänky on täällä kun poitsu ei vielä omassa sängyssään nuku muuta kuin välillä päiväunia. Yöt A nukkuu meidän välissä :)Tämä työpöytä löydettiin Kodin 1 alesta. Tai tämä oli malli kappale, ja vasemmassa nurkassa on pienen pieni lommo joka ei edes näy. Saatiin pöytä yli 50% alennuksella, kun oikea hinta on 250e. Tähän pitäisi löytää vain joku kiva tuoli.. siitä on miehen kanssa kiistaa, kun hän haluaisi kunnon työtuolin ja minä jonkun kivan valkoisen puutuolin :D Nyt tässä on meidän keittiön tuoli.


Tässä on vihkikirkkomme. Sunnuntaina on meidän ensimmäinen hääpäivämme. <3

Syvennyt kiireisiis
vain puoleksi kuulet

mitä haaveilen

Sä siinä oot kaunis niin
ja kuin ohimennen
poskeas hipaisen

Sä käännyt minua päin

sun hymysi tarttuu

kun lähemmäs tuut

Mua katsotko vielä näin
kun vuosia karttuu
kun päät harmaantuu?

Vuodet vieriä saa
toiveena mulla
on jokainen niistä vierelläs taivaltaa
sinuun nähdä kun saan
ja nähdyksi tulla
kaksi pelkonsa voittaa

Mä muistelen taaksepäin
kai haavamme arpeen
on umpeutuneet

Toisillemme siks näin

oomme edelleen tarpeen
niissä yhteen kasvaneet

Vuodet vieriä saa..Tämän kauniin Juha Tapion kappaleen mieheni lauloi minulle häissämme veljensä säestyksellä <3 Tiesin että mieheni laulaa jotakin mutta kappale oli yllätys. Se oli kyllä ihanaa :)

5 kommenttia:

 1. Mulla olisi kyllä meikit levinneet pitkin kasvoja tuon kappaleen aikana kun olisin vetistellyt :)Olipa hyvä löytö tuo pöytä

  VastaaPoista
 2. voi eii, miten ihanaa! Tekisipä meidänkin isäntä jotain noin ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Voi ihana Juha Tapio ja paras kappale häneltä. Ihanan romanttinen teko sun mieheltä.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanalta teillä näyttää! Tuo pöytä on niin kaunis...Meille kans ;) Ja voi juku minkä teit, ei tässä tilassa olevana sais lukea tämmösiä postauksia...Itkin kun luin nuo sanat ja kuvittelin sut kuuntelemassa kun miehesi sulle sen lauloi :') Mun mies ei onneksi laulanut mulle häissä mitään, oisin saattanu itkeä jostain ihan muusta syystä :D Ihanaa, ihanaa hääpäivää jo valmiiksi, vaikka laitankin varmaan meiliä vielä tässä kun kerkeän :D <3

  VastaaPoista
 5. Aika on mennyt mielettömän nopeasti. Vaikea uskoa että siitä on jo vuosi=) Onnea teille kamalasti näin jälkikäteen 1 vuotis hääpäivän johdosta! =)

  VastaaPoista