tiistai 13. joulukuuta 2011

Touhutoope

 Akseli on semmoinen kunnon touhuilija, niinkuin 1-vuotiaat varmasti ovat :) Aina saa juosta perässä ja nyt kun poika osaa kävellä tai no melkein jo juosta, niin kiva leikki on käydä tekemässä jotain kiellettyä ja sitten juosta nauraen äitiä karkuun... Ja välillä ei meinaa tän äitin pokka pitää kun toinen vaan nauraa ja menee niin lujaa kun pääsee :D


Akselilla on kamalasti aina asiaa äitille ja selittääkin paljon juttuja mulle. Poitsu osaa myös hienosti tulla näyttämään jos johonkin sattui, tulee käsi (tai mihin sitten sattuikin) pystyssä äitin luo ja "pyytää" että puhalletaan, sitten helpottaa ja jatketaan leikkejä :)


 Ulkonakin meillä jo kävellään hienosti, nyt vaan Akseli on ollut ihmeissään lumesta eikä malttaisi kävellä vaan pitäis päästä istumaan ja vähäsen vaan maistamaan sitä lunta :)
 

Lempileikkeihin kuuluu äitin ruokailuvälineillä leikkiminen ja niitä löytyykin siis mistä milloinkin...
Toinen lempileikki on autolla ajeleminen, Akselilla on Plaston auto ja mopo ja siis tällä autolla poitsu ajelee täällä ympäriinsä, sen kyytiin kun pääsee jo itse..Välillä laittaa penkin alle vähän jotain tavaraa ja taaaas mennään! (tästä ei ollut kuvaa)


Oma tahtokin alkaa nostaa jo päätään, tai no..Välillä Akseli saa kamalia raivareita jos ei saa jotain haluamaansa. Mutta me yritetään pysyä kovana ja astettaa selkeät rajat vaikka se onkin välillä toosi hankalaa.
Semmoinen meidän 1-vuotias tinttis on tällä hetkellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti