torstai 8. joulukuuta 2011

Meidän Itsenäisyyspäivä ja muutakin


 Aamupäivällä leivottiin koko perhe yhdessä pipareita, Akseli tosin olis halunnu vaan syödä taikinaa kun kerkes siitä palasen nappaamaan :)


 Äiti ja poitsu hoiti "leipomisen" ja iskä paisteli piparit.


Kun tuli Akselin päiväunien aika, äiti kattoi pöydän...


 ...ja iskä paisteli meille kunnon pippuripihvit, Nams:)

 

Ja oli muuten hyvää! :)


 Ilta sitten touhuiltiin perheen kesken ja pappakin kävi meillä juomassa glögiä ja tietty syötiin pipareita :) Ja kuuluihan illan ohjelmaan Linnan juhlat.


Mutta sitten vielä muutakin. Viime viikko meillä sairastettiin, tai siis pienin sairasti. Akseli oli 6 päivää kuumeessa ja kuumetta oli melkein koko ajan 40 astetta :( Käytettiin poitsua Koskiklinikalla ja eipä saatu mitään antibioottia kun oli virus tauti. No nyt Akseli on aivan piretä oma itsensä :) Yksi hyöty tästä taudista oli, meillä jäi yösyömiset kokonaan pois! Akseli ei taudin aikana jaksanut syödä oikein mitään, ei siis yöllä edes juoda ja sen myötä poika unohti myös sitten yösyömisen.. Ihanaa:) Ei meillä ihan koko yötä yhtenään nukuta, mutta muutamalla tutin laitolla pärjätään. JA siis samalla tässä lopetin imettämisen kokonaan, tavoitehan mulla oli että jouluun mennessä lopettaisin, koska se oli enää sitä yösyöttämistä ja minä olin ihan väsynyt jo siihen..Kun välillä Aksu söi yöllä vielä kolme tai neljäkin kertaa.. Vaikka nyt on jotenkin haikea mieli, no eiköhän tää tästä :)
Mukavaa loppuviikkoa teille lukijat :) !

3 kommenttia:

  1. niin ihania kuvia <3 meillä on piparitalkoot ensi viikolla :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oltiin viikko sitten kuumeessa. Milolla oli muutaman päivän 39 pinnassa kuume. Valvottiin yöt ja päivät. Lääkärissä ei käyty ja ohi meni tauti.

    VastaaPoista
  3. oho siellä oikein mestarikokki ollu vauhdissa :D Akseli näyttää tosi isolta/vanhalta pojulta tossa sohvalla ja onneksi on jo parantunu! (:

    VastaaPoista