torstai 26. heinäkuuta 2012

Kesälomareissuja kera kuvien

 Toukokuun lopulla tehtiin 2yön Helsinki-Tukholma-Helsinki risteily ja oli kyllä mukavaa!


 Meillä oli hytin ikkuna sisäkäytävälle päin ja siitä oli Akselin kiva seurailla mitä tapahtuu. Parasta tais Akselin mielestä laivalla olla lasten leikkihuoneen pallomeri ja tietysti laivalla olleet muumihahmot!


 Aamupalan jälkeen pakkasimme pojan vaunuihin ja vaipat hoitolaukkuun ja lähdimme katselemaan Tukholmaa.


 Metrolla mentiin satamasta keskustaan, joku pikkupoika tais olla jo väsynyt tässä kohtaa aamun pallomereilystä ja muusta riehumisesta :D


 Saatiin nauttia miehen kanssa ihanasta säästä. Sillon oli muuten pikku Estellen ristiäiset kun oltiin ja nähtiinpä me se autosaattue, jossa Estelleä vietiin kirkosta linnaan. Siksi noin paljon ruotsinlippuja.


 Kävimme Tukholmassa kahvilla ja syömässä. Kiertelimme kauppoja ja jotain pientä tuliaista tarttui mukaankin. Palasimme laivalle hyvissä ajoin, jalat muussina kävelystä.


 Illalla olikin sitten muumidisko pienille ja jokainen sai käydä halaamassa Muumipeikkoa, Akseli oli ihan innoissaan! Edellisen illan Hevisaurus oli vähän liian jännä mutta Muumi oli paljon hauskempi juttu. Aamulla sitten aamupalalle ja sitten olikin laiva jo melkein satamassa. Tosi kiva reissu oli!


Kesäkuussa käytiin särkänniemessä. Ja arvatkaa vaan nauttiko tää meidän pikkumies? No kyllä! Possujuna oli ihan ehdoton suosikki, hymy huulilla koko ajan, eikä suostunut tuleen pois sieltä. Monta kierrosta meni ennen kun äiti sai vähän huijattua ja...


...vaihdettiin laitetta leppäkerttuihin :D


Päivän lopuksi käytiin myös eläintarhassa ihailemassa eläimiä.


Ja tietysti piti myös herkutella popcorneilla :)


 Nyt heinäkuussa käytiin sitten muumimaailmassa ystäväperheen kanssa mutta niitä kuvia ei olekaan vielä koneella. Se oli myös kiva paikka johon varmasti mennään ensi vuonna uudelleen!
Ollaan tehty tällaisia pikku reissuja kun miehellä ei ole kesälomaa, mutta kivoja ne on nämäkin:)

Huomenna mulla oliskin sitten rakenneultra, voi vitsi miten tää raskaus on näin pitkällä jo! Tänään tuli täyteen 21+0. Täytyy lisätä sitten ultrakuva meidän pikkusisaruksesta viikonloppuna :) Maanantaina oli neuvola ja siellä oli kaikki kunnossa.
Nyt lähden laittamaan välipalaa Akselille, joka justiin heräs päikkäreiltä!

2 kommenttia:

 1. Teillä on ollut mukavia kesäjuttuja! :) Olispa itselläkin ollut tommosia pikkureissuja enemmän :)
  Nähdäänhän pian?!

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea kuulumisia! :)

  Tiia

  erilainenarkiuusi.vuodatus.net

  VastaaPoista