maanantai 13. elokuuta 2012

Rakenneultra 27.7.

Rakenneultrassa käytiin kun viikkoja oli kasassa 21+1 (27.7.) Mua niin jännitti, etten saanut edellistä yötä kunnolla nukuttua..Aamulla kuitenkin pääsin kerrankin ylös nopeesti sängystä (huolimatta valvomisesta ;) ) ja lähettiin viemään Akselia hoitoon, kun ultra- aika oli jo klo 9. Miehen kanssa päästiin siis molemmat kurkkimaan pikkuista ja hänellä oli kaikki hyvin. Vastasi viikkoja ja painoarvio oli 436g. Niin ihana pienin. Nähtiin 4D kuvana kun "Hippu" imeskeli peukaloa ja muutenkin jumppaili. Voi sitä onnea. Saatiin myös veikkaus sukupuolesta, mutta tepä saatte sen tietää vasta sitten pikkuisen synnyttyä, jos en sitä vahingossa jossain lipsauta :)

 Näin epäselvä kuva saatiin rakenneultrasta mukaan.. Jos tarkkaan osaat katsoa näet pikkuisen korvan :)

 Tämän kuvan saimme mukaan jo np-ultrasta, blogger käänsi sen väärin päin ja salamakin heijastaa....

Mun masu on alkanut vihdoin vähän kasvaa (nyt rv23+4). Akselista se alkoi aikalailla samoihin aikoihin pikkasen näkyä. Mun kohtuni on kuulemma taaksepäin kallistunut ja sen takia vatsa ei ala heti näkyä. Myös sekin että oon pitkä vaikuttaa. Liikkeitä oon jo tuntenut jonkin aikaa, tosin tässa raskaudessa istukka on etuseinämässä ja vaimentaa aikalailla potkuja. Illalla ennen nukkumaan menoa saan kuitenkin aina kunnon potkusarjat ja isikin on päässyt niitä jo masun päältä tunnustelemaan. Hippu siellä toivottelee hyvät yöt, ihanaa se on kun voi sitten hyvillä mielin alkaa nukkumaan kun toinen on ilmoittanut olevansa kunnossa!

Mutta sitten muihin juttuihin.. Akselin kanssa ollaan nautittu vielä kesäisistä (ja ei niin kesäisistä) päivistä ulkoillen paljon. Voi se kyllä piristää sekä poitsua että äitiä kun ollaan paljon ulkona. Tykkään niin asua tässä nykyisessä kodissa. Kun mennään meidän pihan leikkipuistoon, siinä on lähes aina muitakin talon lapsia ja äitejä. Kuinka ihanaa onkaan vaihtaa kuulumisia ja jutella niitä näitä ja lapsillakin on seuraa toisistaan. Ensi viikolla alkaa taas seurakunnan perhekerho johon ilmoitin meidät keväällä. Käytiin siis kevät myöskin samaisessa kerhossa. On kiva kun yhtenä (aamu)päivänä viikossa on jotakin "ohjattua" toimintaa.. Kerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, kahvitellaan.. Tavallisia kerhojuttuja :)


Mies on tällä hetkellä töissä ja Akseli jo nukkuu.. Minä rentoudun, nautin hiljaisuudesta ja kirjottelen tätä. Ostin päivällä mun lempparisuklaata, Fazerin lontoonrae,jolla nyt herkuttelen pitkästä aikaa. NAM!

Nyt toivottelen hyvää yötä! Ja kaikille taas kouluvuotensa aloittaneille/aloittaville tsempit! :)

3 kommenttia:

 1. Pisti vaan silmään kun luin tätä postaustasi ja kirjoitit ettet halua vielä paljastaa pikkuisen sukupuolta. Profiilissasi kuitenkin lukee kumpi on tulossa ;> -N-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. edit: pikkusisarushan ei ole välttämättä sama asia kuin pikkusisko :DD Väsymystä ilmassa näköjään ;)

   Poista
 2. mahtavaa! lisää kertomuksia arjesta ja reissuista :) !!!

  VastaaPoista