maanantai 24. syyskuuta 2012

Tutit sorsavauvoille

Nyt mulla on taas paljon kirjotettavaa, voi kun muistais kaiken.
Ensimmäisenä ylpeä äiti tietysti kertoo että Akseli on jättänyt tutit pois. Tasan 1v11kkoli sinä päivänä kun ne sorsavauvoille heitettiin ;) Ja hyvin on mennyt. Ensimmäinen ilta oli vähän itkuinen mutta nyt ne on jo unohdettu ja päikkäreitäkin nukutaan edelleen hyvin, 2-3tuntia. 


 Ilma on ollut syksyinen ja sateinen.. Meitä se ei ole haitannut, ulos on päästävä silti. Kuravaatteet vaan niskaan niin ei pieni sadekaan haittaa. Oon itsekin oppinut nauttimaan nyt syksystä entistä enemmän, jotenkin ulkona on ihanan raikasta ja puut on kauniin värisiä.


Talvea ajatellen ollaan jo hommattu uudet talvikengät etukäteissynttärilahjaksi mummulta. Oli niin hyvässä tarjouksessa Ideaparkin tasauspäivillä nämä Eccon GoreTex-kengät. Tosiksi talvikengiksi hommataan sitten vielä kuomat. Viime talven toppahaalarit mahtuukin vielä päälle joten ei ainakaan vielä tarvi uusia ostaa.. Ja jos poitsu nyt kasvaa alku talven aikana niin sitten joulun jälkeen aleista onkin hyvä ostaa haalari jos tarvii:)


 Laitanpa tähän masukuvankin, joka on parin viikon takaa 27+0 tässä kuvassa. Eipä tuo massu kovin suuri ole, mutta tukala olo alkaa jo silti olemaan. (Tänään viikkoja 29+4, hui) Päivittäin supistelee kipeästikin, mutta ei ole aiheuttanut "vahinkoa". Sama oli Akselia odottaessa, kunnes 36+5 hän syntyi.

27+0 6.9.2012

Viikonlopun aikana pesin kaikki vauvanvaatteet ja viikkailin ne kaappeihin. Voi miten pieniä ne olikaan...Tuli niin "ikävä" tätä vauvaa, että toisaalta toivoisin että tulis jo pian joulukuu että saisin pienen nyytin syliin.. Toisaalta taas on ihanaa nauttia vielä ajasta Akselin kanssa..


 Isi ja pienokainen <3 p="p">
 
Elämällämme on tarkoitus
Ja joka hetkessä kauneutta
Emme ole automaatteja
virhelyöntejä ruudulla

Elämällämme on tarkoitus
Jokaisen tarina on arvokas
Emme ole tyhjänpantteja
Tuhkaa korulippaassa


Samuli Putro- Tuhkaa korulippaassa 
Nyt heräsi Aksu päikkäreiltään, PIRTEÄÄ SYKYSISTÄ VIIKKOA !

3 kommenttia:

 1. Oi, kun sun massu on pieni :)
  Välillä iskee masuvauvaa täälläkin ikävä. :) kaunista syksyä sinne!

  VastaaPoista
 2. Linda ! Sun maha on kasvanut sitten viime näkemän. Vou :--] Terkkuja sinne pienelle söpölle pojalle ja isälle samoin !

  // Martina

  VastaaPoista
 3. Voih sulla onkin nätti ja siro masu!! :) Mä oon nyt viikolla 33 + 3 ja mullakin on jo ihan kauhee tukala olo, haluisin jo et ois marraskuu ja LA !!
  Onnea paljon sun toiseen raskauteen ja toi on kyllä niiiiin söpöliini toi sun pieni poju :)

  VastaaPoista