keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Retki laavulle ja tuplarattaat

Sunnuntaina tehtiin sitten koko perhe pieni metsäretki. Autolla mentiin ensin tohon vähän matkan päähän, josta käveltiin pieni matka sitten laavulle.


Ensin tehtiin tietysti tulet, että saatiin eväitä paistumaan..


Akseli ei malttanut odottaa, vaan piti sitten saada vähän rusinoita ennen "ruokaa".


Suolaisina eväinä meillä oli makkaraa ja karjalanpiirakoita sularejuustolevitteellä. Voi että miten hyviltä molemmat maistuikaan ulkoilmassa. Ruokajuomana meillä oli retkellä pillimehut.


Hihi, ja jälkkäriksi sitten suklaalla täytetyt banaanit. Tämän herkun opin partiossa. :) Ja ovat muuten tosi ihania kun antaa tarpeeksi kauan vaan lämmitä niin että banaanikin on sellaista lämmintä mössöä...Namnam! (Ja tietty meillä jäi lusikat kotiin, joten piti vähän soveltaa ja teinkin sitten puusta nopeasti ihan hyvän lusikan..kyllä siitä partiosta oli tässäkin asiassa hyötyä :D )


Takasin päin lähdettiin sitten massut täynnä herkkuja. Akselikin reippaili osan matkaa itse Nennan perässä juosten. Metsä raikasi vaan että NENNAA, kun poika komensi haukkua :)


 Jossain vaiheessa iski pojalle väsy ja otin hänet Manduca-reppuun joka oli meillä mukana. Tällä kertaa poitsu pääsi etupuolelle kyytiin. Vielä onnistuu ihan hyvin kantaminen multakin.. Voi olla että vähän kun masuni tästä kasvaa ei enää pystykään.
Meillä oli kuitenkin tosi kiva retki, ja parasta tässä oli se että mies itse ehdotti tätä. Minä tykkään retkeillä luonnossa eikä tarvi montaa kertaa käskeä kun olen jo menossa. Haaveenani on että sitten joskus kun lapset ovat isompia/aikuisia päästäisiin miehen kanssa kaksistaan vaikka lappiin patikoimaan. Se olisi niin ihanaa. Mutta se sitten joskus!

Sitten, edellisessä postauksessa puhuinkin että hankimme tuplarattaat.. No tässä ne nyt on: Teutonia Team Cosmo-rattaat. Niihin käy sama kantokoppa kuin meidän yksilörattaisiin. Löysin nämä tori.fi:stä ja olen kyllä tyytyväinen. Käytiin jo testailemassa tossa pururadalla näitä ja ovat todella kevyet työntää. Kääntyvät myös näppärästi noiden kääntyvien etupyörien ansiosta, jotka kuitenkin saa lukittua esim. talvella kulkemisen helpottamiseksi. Joulukuussa sitten viimeistään pääsen testailemaan kahden lapsen kanssa.


Sitten vielä meidän uusista vaatehankinnoista. Nämä me&i pipon, paidan ja housut tilasin Akselille kutsuilta ja ovat niin suloiset pojan päällä, vai mitä mieltä olette? :)

3 kommenttia:

 1. Oi, täytyy joskus kokeilla noita banaaneja jos tulee tilaisuus! Me tehdään aina välillä valkosuklaa-limekastiketta ja paistetaan banaaneja, se on myös tosi hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Ihana retki varmasti oli, meilläkin suunnitteilla joku viikonloppu:) Hyvännäköiset kyllä nuo rattaat! Ja manducakin näyttää kätevältä, mutta en tajua miten pystyt raskaana ollessa kantamaan?! Mä oisin kaatunu kumoon, hihi. Rakastan meandi:n vaatteita ja sopii teiän poitsulle pipo kuin nenä päähän:)

  haaste sulle: http://arkirallia.blogspot.fi/2012/09/blogiaidit-ruokkii-haaste.html

  VastaaPoista
 3. tunnustus olis sulle blogissani:) hih annoin tunnustuksen niille, joiden blogia olen pisimpään lukenut ja tuli mieleen että kun ekan kerran luin sun blogia oli Akseli ihan ihan pikkuinen ja nyt hänestä tulee jo isoveli<3

  VastaaPoista