torstai 25. huhtikuuta 2013

Neuvola ja lääkärikäynti

Miten tää tauti ei meinaa lähtee meiltä millään.. Helmin kanssa tänään taas käytiin päivystyksessä kun neiti on niin tukkoinen ja itkuinen. Mentiin aamulla helmin 5kk neuvolaan jossa terkkarin kanssa oltiin yhtä mieltä siitä että neitiä olisi syytä käyttää lääkärillä. Rokotteita ei H saanut vaan käydään ne ottamassa toukokuun puolella. 5kk mitat 6815g ja 63,1cm. Lääkäriin mentiin sitten aikalailla suoraan neuvolasta. Miehellä oli onneksi vapaapäivä joten päästiin kahdestaan Helmin kanssa. Lääkäri tutki neidin ja korvat olivat niin täynnä vaikkua että käski laittaan ceridalia nyt parin päivän ajan ja lauantaina sitten uudestaan näyttään. Keuhkoista kuului rohinaa ja Helmille määrättiin ventolinea kotiin hengiteltäväksi. Voi kun tää tauti nyt alkais helpottaan!
Nyt iltapäivällä käytiin lastenkirppiksellä josta löydettiin pojalle pyörä ja neidille suloiset mekko ja body. Illalla isimies laittaa pyörään apupyörät ja työntötangon niin Akseli pääsee huomenna testaileen pyörää.
Viikonloppuna meillä on nuoremman veljeni rippijuhlat ja samana päivänä illalla lähdetään risteilylle veljieni ja isäni(papan) kanssa. Sitten viikon päästä lähdetään tyttöjen matkalle minä, Helmi ja H:n kummitäti Tallinnaan yhdeksi yöksi hotelliin. Kivoja pikku irtiottoja arjesta siis tiedossa! :)


2 kommenttia:

  1. toivottavasti neiti parantuisi, neidillä on jo todella pitkät hiukset.. (:

    VastaaPoista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu! Ihana blogi.:)    lovenea.blogspot.com

    VastaaPoista