torstai 2. toukokuuta 2013

Reissuja

Vihdoin voin sanoa että aletaan oleen terveitä! Kyllähän tota sairastelua tosiaan kestikin.
Viime viikonloppuna oli veljeni rippijuhlat ja sieltä lähdettiin Tallinnan risteilylle. Tallinnassa vietettiin muutama tunti, käytiin keilaamassa ja syömässä sekä vähän vanhassa kaupungissa kävelemässä. Sitten lähdettiinkin jo nopealla laivalla takaisin.
Lauantaina lähteekin sitten meidän tyttöjen bussi 6:30 kohti Helsinkiä ja Tallinnassa ollaan puolen päivän jälkeen. Ihana päästä kiertelemään vähän perusteellisemmin tuota Tallinnaa:)
Nyt vappuna meillä oli ystäväperhe käymässä ja oli niin ihana ilma! Grillailtiin ja oltiin meidän pihassa. Lapset leikki ja puhalleltiin saippuakuplia..oli ne niin riemuissaan. Miehen kanssa laitettiin vappuaamuna terassi kesä kuntoon niin kelpasi siinä istuskella ja nauttia grilliherkkuja sekä kahvia kera jätskin.
Helmi sen kun kasvaa ja kehittyy..nyt on jo muutaman kerran kääntynyt selältä vatsalleen ja kovasti yrittää eteenpäin. Mä en tajua miten tää aika menee näin nopeesti. Akselikin on jo 2,5v semmonen papupata että huh :)
Mutta nyt loppuun kuvia, niitä kun ei tällä puhelimella muualle saa..

4 kommenttia:

 1. Ihana piha teillä:) Pitäis päästä käymään siellä kylässä!

  VastaaPoista
 2. meillä on muuten samanlainen panta! ja meilläkin kovasti yritetään mennä eteenpäin ja käännytään jo molempiin suuntiin.. minäkin jo surkuttelen kun mun vauva ei oo kohta enää VAUVA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi tuo panta on suloinen:) niin toisaalta haikeaa kun neiti kasvaa niin nopsaa mutta onhan se ihanaa seurata kun nuo oppii aina uusia juttuja :)

   Poista