perjantai 29. marraskuuta 2013

Neuvolakuulumiset

Helmin kanssa tänään käytiin neuvolassa. Akseli oli sillävälin omassa kerhossaan. Neiti oli niin reippaana neuvolassa eikä kaksi rokotettakaan paljoa harmittanut. Saa nähdä tuleeko jotain oireita illalla.. Helmi painaa nyt 1vuotiaana 8400g ja on 74,5cm pitkä, päänympärys oli 45,3cm. Meidän ihana pimpula, pieni mutta pippurinen ;) Seuraava käynti onkin sitten 1v3kk iässä.
Ainiin ja Helmi otti eilen ensimmäiset kaksi askelta ilman tukea!! Apua, kohta se kävelee. Koko ajan nousee ilman tukea seisomaan ja siinä keikkuu. Ei kuitenkaan ole kun ton kerran ottanut askeleita, mutta siitä se lähtee.

Tää päivä muuten onkin mennyt siivoilun merkeissä. Oon siivonnut koko kämpän lattiasa kattoon. Kaappeja käynyt läpi... Ens viikolla mulla on paikalliselle lastenkirppikselle pöytä varattuna ja pitäs hinnottelukin alottaa. Sais noita pieniä vaatteita tuolta kaapeista pöyrimästä ennen joulua myytyä.
Miehellä tulee tänään kavereita kylään ja me lähdetään lasten kanssa kohta evakkoon mummulaan. Saa nähdä onko enää siistiä kun kotiin huomenna palataan. :D

Rentoa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Onko teillä päin normi käytäntö tuo 1v3kk neuvola? Meillä kun oli 1v neukun jälkeen vain 1v6kk neuvola, mutta allergioiden takia käytiin kontrollikäydillä 1v3kk pojan kanssa :) Samoin taidettiin tytön kans joutua käymään kun hän oli niin pieni...

    VastaaPoista
  2. Hei, mikä kirpputori? Tulisin mielelläni katsomaan, mitä teillä on myynnissä, jos kerrot tarkemmat tiedot :)

    VastaaPoista
  3. Käy poimimassa haaste mun blogista:)

    VastaaPoista