tiistai 26. marraskuuta 2013

Helmi 1-vuotta!

Vielä tänään
sinä painat varovasti jalkasi lattialle
ja tunnustelet
kestääkö se askeliesi painon
Vielä tänään
tarraat kiinni käsiimme
ja liikut hitaasti samaan tahtiin kanssamme.
Mutta riemastuneessa ilmeessäsi on
jo lupaus huomisesta:
Minä menen, minä juoksen,
minä lennän eteenpäin!
Pysykää perässä,
olen matkalla seikkailuun!


Helmi-neiti täytti tänään jo 1-vuotta! Miten nopeasti nämä vuodet vierivätkään.. Perjantaina on neidin neuvola ja saa tietää paljonko tyttö on kasvanut. Myöskin rokotteita laitetaan pari ja yksi käydään sitten myöhemmin hakemassa...
Helmi osaa hienosti kävellä tukea vasten ja taaperokärryillä, konttaa hurjaa vauhtia, seisoo ja nousee seisomaan ilman tukea (mutta yhtään askelta ei vielä ilman tukea ota), näyttää missä lamppu on, sanoo aaaai ja halii nukkea, sanoo myöskin äiti, namnam ja anna... siinä joitakin taitoja mitä meidän 1-osaa.


Kuukausi sitten myös meidän pikkumies täytti 3-vuotta ja hänen synttäripäivänä kahviteltiin ja syötiin Akselin kanssa leivottua autokakkua. Lasten synttäreitä juhlittiinkin yhteisesti muutama viikko sitten. Oli oikein onnistuneet juhlat, vieraita kävi lähemmäs 30 mutta sopu sijaa antoi :) Lapset saivatkin ihania lahjoja ja niillä on nyt leikitty paljon. Erityisesti mua huvittaa kun Helmi sai ensimmäisiä ihan omia lelujaan (vauvalelut ollut pojan vanhoja) ja niistä hän pitää kyllä puolensa eikä mielellään anna niitä veljelle... luonnetta siis löytyy ;)Mitäpä muuta meille kuuluu? No tätä arkea täällä eletään, Akseli käy kerhossa kaksi kertaa viikossa ja kerran viikkoon käymme myös kaikki kerhossa. Aloitin myöskin Elixiassa käymään jälleen ja lapset on päässytkin mukaan lapsiparkkiin ja lastentunneille. Kivaa piristystä päiviin kun pääsee treenaileen :) Kävin kuukausi sitten koulun pääsykokeissa ja sainkin koulupaikan. Ensi syksynä luultavasti sitten alkaa mun sairaanhoitaja-opinnot, hui!


Mukavaa viikonjatkoa teille, koitan saada aikaiseksi vähän useammin kirjoitella tänne! :)

2 kommenttia:

  1. Siis hitsit kun Helmi näyttää niin joltain toiseltakin mun tutun lapselta, mutta en vaan kertakaikkiaan saa päähän että kenen :D Ihana postaus ja vautsi mitkä tarjoilut <3 Meillä juhlitaan A:n synttäreitä (4v!!) alta parin viikon päästä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) voi A:kin jo 4v kohta, apua! :D

    VastaaPoista