lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kuulumisia ja korvatulehduksia

Meidän kuulumisia taas kirjotelen pitkästä aikaa.
Meillä on Helmi sairastanut korvatulehduksia nyt niin monta, että saatiin lähete Terveystaloon korvalääkärille, jolla käytiin torstaina. Hänen kanssa sovittiin, että jos nyt vielä lähiaikoina tulee korvatulehdus (n. 2kk sisään), niin Helmin korvat putkitetaan. Saatiin siis jo lähete putkitukseen terveystalolle. Muut meillä onkin ollut melko terveenä, pientä flunssaa oli helmikuun alussa.
Muuten meille kuuluukin oikein hyvää, tällaista tavallista lapsiperhe arkea. Ollaan touhuiltu kaikenlaista, käyty Hippo sauvakävelyissä(koska lunta ei ollut;) ), Hoplopissa, Akselin kanssa Fröpelin palikoiden konsertti, mummuloissa ja papalla, kummien kyläilyä, miehen kanssa treffeillä yms... 😊 kaikkea kivaa siis ollut arjen vastapainoksi!

Maanantaina loppuukin sitten hiihto"loma" ja alkaa kerhot taas pyörimään. Meillä mies on ollut niin paljon töissä, varsinkin tällä "lomaviikolla", että mä oikein kaipaan jo kerhoja... Jotain tekemistä ipanoiden kanssa päiviin :D

Helmikuussa käytiin myös Helmin kanssa 1v3kk neuvolassa, ja siellä oli kaikki hyvin. Neiti painoi 8900g ja oli 77,5cm pitkä. :) seuraavan kerran sitten 1,5v neuvola-lääkäri, hui missä se mun vauva on!

Mua kovasti mietityttää koulun aloitus. Mun pitäisi päättää että aloitanko nyt syksyllä vai tammikuussa -15. Mulla on paikka Tamkiin sairaanhoitajaksi ja kovasti nyt pohdin (tai pohditaan miehen kanssa) mikä olis järkevintä. Onko siellä lukijoissa sairaanhoitajaopiskelijoita?

Tästä tulikin melkoinen sekametelisoppa -postaus :D Oikein mukavaa lauantai iltaa ja maaliskuuta toivottelen!6 kommenttia:

 1. Kurjia nuo korvatulehdukset kyllä :( Meillä molemmilla lapsilla ollu vain kerran korvatulehdus, eli helpolla ollaan sen suhteen päästy. Toivottavasti löydätte teille parhaan ratkaisun pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkään akselilla ei tulehduksia ole ollut kuin 1tai2 kertaa vaikka molempia olen esim. täysimettänyt ekat puolivuotta ja n. vuodenikäiseksi sitten osittain. Molemmat ovat myös saanut pneumokokkirokotteen. Jollekkin siis vaan tulee, kai se on jotenkin rakenteellista. Onneksi teillä on säästytty niiltä <3

   Poista
 2. Voi ihania kollaaseja nuppusista <3 Ompas hyvä, että pääsitte erikoislääkärille!!!

  VastaaPoista
 3. Jos vain maltat ja voit valita, niin ole kotona vielä ja aloita koulu vasta tammikuussa:) Ehdit hyvin ja lapset ovat vähän isompia ja ehkä se pahin sairastelukierrekin on takanapäin. Opiskelu sujuu kyllä lasten kanssa kun on motivaatiota, mutta aina se vähän helpompaa on, kun omat ei ole ihan pieniä:) Omista hoitoalan opiskeluista on jo vuosia mutta hyvässä muistissa on, kun omat olivat kaikki neljä alle kouluikäisiä. Iloista kevättä teille! T. Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tämä vain vahvisti tammikuulle aloituksen siirtämistä, siihen olen nyt kallistumassa. Ajattelin juuri samaa että sairastelutkin voisi helpottaa ja yöt voisivat olla rauhallisempia kuin nyt. :) kyllähän tämä niin ainutlaatuista aikaa on, kerran ne lapset pieniä vaan on. kouluun ei niin kiire ole ettenkö voisi sitä vielä puolella vuodella siirtää :) mukavaa kevättä myös sinulle!

   Poista