perjantai 16. toukokuuta 2014

Höpinöitä

Heippa vaan jälleen kerran piiitkän tauon jälkeen...jotenkin en vaan saa aikaiseksi kirjoitella, päivät hujahtaa iltaan ennen kuin huomaankaan!
Mutta mitäpä meille kuuluu... Kesä on jo miltei täällä ja niin odotan että päästään lasten kanssa rannallekin kunhan vedet vähän lämpiää. Meidän lapset kun on sellaisia vesipetoja.

Helmillä putkitettiin korvat (vihdoinkin) viime viikolla. Putkitus oli nopea toimennpide, alle kahdessa tunnissa päästiin Terveystalolta pois. Nyt Helmillä nenä vähän valuu, saa nähdä meneekö korviin niinkuin flunssat aina ennen ovat menneet. Toivottavasti ei.

Akselilla oli tällä viikolla kerhon kevätjuhla jossa he kuorona esiintyivät. Niin reippaana mun esikoiseni marssi kirkon eteen ja piti ystäväänsä kädestä kiinni. Kyllä multa tuli tippa linssiin kun niin kauniisti lapset lauloivat ja rukoilivat..
Kaksi laulua lauloivat, tämä toisena:

"Suuri on maailma pienille jaloille kun ryhdydyt kävelemään. Suuri on maailma pieille käsille kun paljon on tehtävää.

Kukaan ei voi olla liian pieni tai hento tai voimaton, kukaan ei voi olla liian pieni kun Jumala vieressä on.

Suuri on maailma pienille korville kun ryhdyt kuuntelemaan. Suuri on maailma pienille silmille kun sydäntä tarvitaan
...Kukaan ei voi olla liian pieni..."

Niin kaunis laulu ja kun pienet kirkkailla lapsen äänillään lauloivat...eihän siinä voi olla itkemättä :)

Me tässä teimme pienen remontin lastenhuoneessa, tapetoitiin se uudestaan. Tai siis mun isäni tapetoi. Siellä oli ennen tumman ruskeat tapetit ja nyt laitettiin sitten vaaleaa, heti avartui ja valostui huone. Vielä olis kattolistat maalaamatta, kun joku saisi aikaiseksi.

Mä myös tein päätöksen ja aloitan kouluni tammikuussa. Nyt jo haikeudella ajattelen sitä, mutta nautin joka hetkestä täysillä nyt kun vielä saan olla kotona, elämäni tärkeimmässä tehtävässä!! Onneksi äitiys on pysyvää, eikä kukaan vie sitä pois, vaikka lapset sitten ovatkin päivähoidossa eikä mun silmieni alla.. Äidin silmäterät, päivien ilot, niin suuri lahja he ovat <3

Josko tämä kirjoittelu taas tästä... :) mukavaa viikonloppua!









2 kommenttia:

  1. Love youuu<3 Ihana kun kirjottelit :) Teiän lapset ovat kyllä niin reippaita, että pärjäävät hoidossa mainiosti. Ja varmasti välillä sullakin on lyhempiä päiviä tai vapaapäiviä niin saa taas olla hetkellisesti kotiäitinä :) Mulla elokuuksi tulee hoitolapsi, eli kuukauden ajaksi paluu "työelämään" :D

    VastaaPoista