tiistai 21. lokakuuta 2014

Huhuu!

Moikka. Lukeekohan tätä enää kukaan..? No mutta kerronpa vähän meidän kuulumisia Lapset on luonnollisesti kasvanut ja kehittynyt ihan älyttömästi, Helmi on melkoinen papupata jo vaikka on vasta 1v11kk ja Akseli sellainen vekkuli 4v, naurattaa koko perhettä hassuilta jutuillaan.


Tammikuussa alkaa meidän perheessä ihan erilainen arki. Lapset on saanut hoitopaikan ja äiti suuntaa koulunpenkille, aloitan opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Jännittää jo nyt mutta eiköhän kaikki alun kaaoksen jälkeen sitten jotenkin järjesty. Akselille varsinkin ollaan puhuttu hoidon aloituksesta ja poika ainakin vielä odottaa innolla päiväkodin alkamista, helmi taas ei vielä ihan ymmärrä vaikka toki hänellekin on päiväkodista puhuttu. Yhteinen perheaika ( kahdenkeskeisestä ajasta puhumattakaan) myös vähän mietityttää että miten aikaa löytyy, kun miehellä sellainen työ että ensinnäkin se on niin epäsäännöllisiä ja mies on paljon myös iltaisin ja viikonloppuisin töissä. Niin eikä työpäivät ole todellakaan mitään 8h/päivä viisi kertaa viikossa... Huh, nyt kun näitä "ääneen" pohtii mietin vaan enemmän että miten me selviydytään?!


Nyt syksy on mennyt flunssassa jokaisen osalta ja vihdoin aletaan olemaan terveempiä. Kerhoiltu ollaan ja kaikkea ihan arkista touhuttu. Akseli on myös aloittanut ekan harrastuksensa: luistelukoulun, joka on lauantaisin:) Viikonloppuna vietettiin Akselin synttäreitä pienesti ja eilen oli kaverit juhlimassa poikaa. Menoa piisasi kun 8 lasta juoksi meidän olohuone keittiö rinkiä..ihania lapsia, Akseli nautti kun sai kutsua kavereita. Marraskuussa sitten juhlitaan sukulaisten kanssa yhteisesti meidän molempien lasten synttäreitä.
Marraskuussa mies lähtee myös 1,5viikoksi kertausharjoitukseen ja mä hullu siis järjestän noi sukulaisten synttärit just sillain, että mies on siellä kertauksessa ja tulee ns. suoraan pöytään sieltä:D


Mulle tää syksy on aina "vaikeeta" aikaa ja mieli meinaa olla maassa. Nyt varsinkin kun kaksi viikkoa olin kipeänä itsekin ja yskin yöt ja jos en itse yskinyt niin valvoin kun lapset yski.. On univelkaa aika paljon ja itku sekä ilosta että vastoinkäymisistä herkässä. Tänään uskalsin ekaa kertaa kahteen viikkoon taas jumpalle ja se teki niin hyvää...varsinkin mielelle. Se kun on sellainen mun henkireikä, kun muutaman kerran viikossa pääsee treenaileen. Tästä pääsenkin aiheeseen Elixian lapsiparkki. Oonko kertonut kuinka meidän lapset nauttii siellä olla? Ne menee sinne aina niin mielellään. Lapsiparkin tädit on niin huippuja ja ihania, tärkeitä aikuisia meidän lapsille. Mulla on aina niin hyvä mieli jättää lapset sinne, kun menevät mielellään ja henkilökunta on ihanaa. En voi kun kehua ja siis mä puhun nyt Elixia Onkiniemestä. :) Mä en oo yhtään varma mitä meinaan blogin kanssa tehdä.. Nyt tuntuu taas että olis kiva kirjoitella mutta tiedän siis että tammikuussa aika ei kyllä riitä. En nyt ainakaan lähde poistamaan tätä vielä mutta tulevaisuudesta en osaa sanoa..
Tulipas melkoinen sillisalaatti tästä postauksesta...nyt kuitenkin saunaan! Hyviä öitä:)


4 kommenttia:

 1. Täällä ainakin heti luettiin innolla uusi teksti! :) Olisi kyllä kiva, jos ehtisit kirjotella, mutta täytyy sanoa, että melkeinpä ihmettelen jos ehdit... :D Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
 2. Heips! Täälläkin heti innolla luettiin ja katseltiin rakkaista kuvia <3

  VastaaPoista
 3. luen todellakin <3 ihanaa jos alkaisit useemmin kirjotteleen! jännittävä arki teillä eessä, varmasti rullaa seki hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Linjoilla ollaan täälläkin edelleen. :)

  VastaaPoista