sunnuntai 9. marraskuuta 2014

2- ja 4-vuotis juhlat

Lauantaina juhlittiin meidän jo 4-vuotiasta Akselia ja tämän kuun lopulla 2-vuotta täyttävää Helmiä. Juhlat olivat ihanat ja lapset nautti täysillä. Kivoja ja tarpeellisia lahjojaan lapset sai. Mulla hommaa riitti keittiössä, enkä oikein kerennyt keskittyä vieraisiin saati valokuvaamiseen, joten kuvia synttäreiltä on niukasti. Ihana on hääriä ja emännöidä, mutta onneksi pystyy järkkäämään lapsille yhteissynttärit, kerta vuoteen riittää. 
Ihanan ja herkullisen kakun teki ystäväni lapsille lahjaksi, mamma leipoi kinkkupiirakkaa, täti porkkanakakkua ja minä sitten gluteenitonta kanatexmex-piirakkaa, gluteenitonta kinderpiirakkaa ja korvapuusteja. Hyvin riitti tarjottavat ja tänään ollaan isänpäivän kunniaksi tuhottu pappalassa loppuja herkkuja.


Huomenna meidän isi lähtee kertausharjoituksiin viikoksi, tällä viikolla oli pari päivää ja nyt lähtee sitten metsäleirille. Ikävä on jo nyt vaikka ei oo edes lähtenytkään! Me kun tehdään lähes kaikki jutut yhdessä, perheenä. Paljon ei erossa olla oltu. Mutta eiköhän viikko nopsaa mene.. 


Just kun ehdin viime postauksessa hehkuttaa... Niin Helmillä on nyt sitten korvatulehdus eikä se meinaa mennä ohi. Antibiootti kuurin siihen söi ja se loppui torstaina mutta yhä korva vaan vuotaa. Huomenna soitellaan kolmannen kerran tästä samasta vaivasta lääkäriin. Harmittaa kun neiti on jo ihan tarpeeksi antibiootteja syönyt.... Ja kuvittelin (toivoin) kai sokeasti että putkitus lopettaisi korvatulehdukset.. 


Nyt vielä hetkeksi miehen kainaloon... Mukavaa alkavaa viikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista synttäreistä <3

    VastaaPoista
  2. oi mitä tarjottavia ollut siellä,nam! ja onnittelut päivänsankareille :) monesko pv helmi onkaan syntynyt, mullaki tän kuun lopussa synttärit nimittäin ;)

    VastaaPoista