keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Opiskelua

Mua houkuttelis kauheasti ajatus taas alkaa kirjoittaa tänne. En kuitenkaan yhtään tiedä riittääkö aika ja innostus huomista pidemälle. Tänään ajatus tuntuu hyvältä ja ajattelin kirjoitella kuulumisia.

Mä oon opiskellut jo yli vuoden päivät sairaanhoitajakoulussa ja lapset on viihtynyt päiväkodissaan hyvin. Molemmat on kasvanut jo niin "isoiksi". Pojasta tulee jo syksyllä eskarilainen!
Opiskelu on tuntunut mukavalta ja ala on juuri oikea. Välillä sitä miettii mihin on ryhtynyt kun lukee yömyöhään monta päivää putkeen tentteihin, mutta kyllä se sitten aina siitä. Mun tenttiin lukuajat kun painottuu lähinnä iltaan kun saan tai saadaan lapset nukkumaan (klo 20-21) jonka jälkeen siis aloitan lukemaan tai tekemään kouluhommia. Välillä pystyn lukemaan päivälläkin kun mies on lasten kanssa mutta usein kaipaan hiljaisuutta että saan keskityttyä. Eli helpolla ei kyllä pääse mutta kun aiheet on kiinnostavia helpottaa se jo vähän.

Oon myös päässyt jo tutustumaan alaan käytännössä. Ensin harjoittelussa ja sitten jatkoin siellä joulun ajan töitä. Se oli tosi antoisaa, mutta myös raskasta. Nyt pääsen kesäksi samaan paikkaan töihin myös.

Lasten päiväkoti on tosi kiva. Lapset tykkää ja vanhemmat myös. Neiti on saanut olla vielä pienten ryhmässä eli alle 3-vuotiailla. Pojalla taas on ihan huippu kavereita tullut päiväkodista ja monena iltana viikosta hän leikkiikin kavereiden kanssa myös vapaa-ajalla. Eskariin poika meneekin sitten toiseen päiväkotiin, nykyisessä kun ei sitä järjsetetä. Poika myös harrastaa jääkiekkoa joka onkin ihan intohimo hänelle! Syksyllä hän harrasti myös jalkapalloa. Jalkapallo oli jätettävä pois kun ei (pojalla eikä vanhemmilla) aika ja voimatkaan riittänyt siihen. Reenit kun oli perjantai-iltaisin jolloin kaikki oli väsyneitä viikosta...

Kouluun ja perheeseen kuluu siis mun aikani tällä hetkellä. Yritän aina muistuttaa itseäni kun välillä meinaa liikaa stressata koulusta että perhe on kuitenkin se ykkönen mulle aina! Eikä muuten oo aina helppoa muistaa kun stressaa seuraavan päivän tentti ja lapset ei just sinä iltana tietenkään nukahda.. Mutta tästä selvitään, onneks tää opiskelukin sitten jälkeenpäin on lyhyt aika elämästä.

Sellanen pikanen katsaus meidän tän hetkiseen elämään, toivottavasti jaksaisin kirjoitella vähän arkipäivienkin kuulumisia. Jättäkääpä joku merkki jos käytte lukemassa, Aurinkoa kevääseenne! 

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan! Kiva kuulla teistä. :) Meilläkin tuleva eskarilainen.

  VastaaPoista
 2. Hep luettu on! :) tosi kiva, jos jaksat kirjoitella tänne kuulumisia ;)

  VastaaPoista
 3. Hep luettu on! :) tosi kiva, jos jaksat kirjoitella tänne kuulumisia ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että kirjoitit kuulumisia:)
  terkuin Heta

  VastaaPoista