torstai 31. maaliskuuta 2016

Torstai

Kiitos kommenteistanne! Kiva kuulla että teitä lukijoita vielä täältä löytyy! :)

Tänään mulla oli koulua vaan aamupäivä ja iltapäivällä luin koululla tenttiin. Koululla oli restonomi opiskelijoiden järjestämä ravintola jossa käytiin syömässä. Aivan mahtavia pitaleipiä oli tarjolla jopa mulle gluteenittomana. Opiskelijat oli tehnyt leivät ja kaikki kastikkeet yms itse. Oli kyllä niin hyvää! 


Lapset hain iltapäivällä. Niillä oli ollut päiväkodissa musiikkiopiston muskari tänään. Molemmat tykkää paljon musiikista, laulamisesta ja soittamisesta. Kotona lapset touhuili omiaan kun laitoin ruokaa heille. Niillä menee leikit välillä tosi hyvin yhdessä, että oikein nauttien seuraa sivusta. Mutta sitten on myös niitä hetkiä että kumpikin ärsyttää toistaan.. 

Illasta kävin lenkillä vielä auringon laskiessa. Nyt on taas kiva kun pääsee lenkille kun tiet on sulat eikä tarvi pelätä että liukastuu. 

Huomenna alkaakin viikonloppu. Niitä me odotetaan aina ja lapset laskee öitä koska on pelle-perjantai että alkaa vapaa. Lauantaina ollaan menossa lasten serkun synttäreille. Muita suunnitelmia ei vielä ookkaan. Olispa kivaa keliä niin olis kiva ulkoilla lasten kanssa. Vois vaikka pyöräillä puistoon. Molemmat tykkää ajella pyörällä, pojalta se jo onnistuukin, ilman apupyöriä on ajellut jo kaksi vuotta, mutta tyttö vasta opettelee apupyörillä ajamista. 

Mukavaa loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti