torstai 7. huhtikuuta 2016

Sairastamista

Tälläkertaa potilaana tämä äiti täällä! En muista milloin viimeksi olisi näin kipeä ollut. Tää tauti on kaatanut mut petiin maanantaista lähtien, korkea kuume ei laske lääkkeilläkään kuin 38asteeseen ja alkaa tuntua että yskin keuhkotkin pihalle.
Muuten on tullut makoiltua sängyssä (kun en muuhun pysty, voimat niin pois) mutta lapsia olen hoitoon kuskannut, ruokaa tehnyt, tentin käynyt tekemässä. Tiistaina olisi taas tulossa iso tentti mutta eipä siihen ole ollut voimia lukea sillä istuminenkin on aivan kamalaa. Tänään kävin koululla lasten kanssa kun mies oli töissä. Meillä oli syksyn harjoittelupaikan haku ja sainkin mieleisen paikan. En tiedä miten selvisin siellä kun sinne lähtiessä jo tärisin niin paljon. 
Tiistaina kävin lääkärissä jolloin crp oli 30 eikä bakteeritulehdukseen viittaavaa ollut. Olo ei ole lähtenyt yhtään kohenemaan vaan ennemmin huononemaan joten taidan huomenna tehdä uuden lääkärikeikan. Täällä tämmöistä, mukavaa loppuviikkoa!


1 kommentti:

 1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

  Well over 160 thousand men and women are hacking their diet with a simple and secret "water hack" to lose 1-2 lbs every night in their sleep.

  It's easy and it works on anybody.

  Here are the easy steps for this hack:

  1) Go grab a drinking glass and fill it half the way

  2) And now do this strange hack

  so you'll be 1-2 lbs lighter when you wake up!

  VastaaPoista