lauantai 9. huhtikuuta 2016

Keuhkokuume

Mulla todettiin perjantaina keuhkokuume. Keuhkokuvista ja crp noususta ja tietty muutenkin oireista. Nyt vaan antibioottia nassuun ja viikko vuodelepoa mutta helpommin sanottu kuin tehty lasten kanssa. Sängystä nouseminen on yhtä tuskaa ja hengästyttää. Pystyssä jaksaa päivässä olla noin tunnin Buranan ja panadolia voimin. Muuten kaikki aika sängyssä peittojen alla. 
Tänään mies on ollut kotona ja passannut. Juuri on viemässä esikoista mummulle. Molempien lasten piti sinne mennä mutta neiti tuli niin kipeäksi ettei häntä voi mihinkään viedä, kuumetta yli 39 ja kamala yskä. Neiti vaan on makoillut ja itkeskellyt koko päivän. Pelkään että hän saa saman taudin :(
Oma kuumekin jatkuu vaan, yli 38 tänäänkin lähes koko päivän. Kyllä alkaa oleen kaikki voimat pois.

Huomenna mies joutuu menemään koko päiväksi töihin ja nyt jo jännittää miten pärjään tytön kanssa kun en pysty paljon nousemaan tai entä jos häntä pitää lääkäriin viedä..ei auta kun elää hetki kerrallaan. Onneks villiviikari pääsi mummun hoiviin kun en oo koko viikkoon voinut hänen kanssaan tehdä oikein mitään niin alkoi pojalla seinät kaatua päälle. 


1 kommentti:

  1. Ihana kun oot taas kirjotellu! Toivottavasti jatkat! Ja edelleen paranemista sinne <3

    VastaaPoista