keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Tää on elämää ei sen enempää

Pikkuhiljaa alkaa oleen koulu taputeltu tältä keväältä ja viimesiä harjottelupäiviä viedään, 7 niitä on jäljellä. Sitten alkaa koulun puolesta loma mutta mulla on kesäkuuksi luvassa töitä. Tai kesäkuussa täytyy yksi tentti käydä tekemässä koululla. Heinäkuu sitten lomaillaan lasten kanssa ja elokuussa alkaa esikoisella eskari ja pienempi siirtyy isojen ryhmään päiväkodissa!

Kulunut vuosi on ollut tosi rankka, koulu vie paljon aikaa, mies tekee pitkää päivää vähillä vapaapäivillä ja lapsille pitäis riittää aikaa. Yhteisiä vapaapäiviä ja näin ollen perheaikaakin on niin vähän että se käytetään kyllä tehokkaasti perheen kanssa olemiseen. Parisuhde on jäänyt ihan huomiotta ja ollaan riidelty enemmän kun koskaan, joka vie molemmilta vielä enemmän voimia ja osaltaan on tehnyt rankemmaksi tätä vuotta.


Oon miettinyt kahdenkeskeistä viikonloppua miehen kanssa että olis aikaa puhua asiat halki ja jatkaa taas puhtaalta pöydältä. Sais vaan olla toisen kanssa, nauttia vaan seurasta, sitä mä kaipaan. 

Heinäkuulle ollaan myös perheen kanssa suunniteltu lomaa. Muutamaksi päiväksi ollaan miehen vanhempien vuokraamalle mökille menossa ja jollain tavalla jatketaan reissua omalla porukalla mutta on vielä auki miten. Tätä mä myös odotan kovasti että saadaan lomailla koko perhe! Viime vuonna tehtiin reissu Tallinnaan.


Nyt on kyllä niin ihanaa kun kesä on täällä jo ja lasten kanssa on niin kiva kun voi vaan mennä pihalle ilman sen kummempia pukemisia. Ollaan oltu kaikki iltapäivät vaan ulkona. Eilen täällä oli molemmilla kaverit ja niin ihanaa kun tykkäsivät ulkona leikkiä. Mä kävin eilen puutarhalla ja laittelin parvekkeen kesäkuntoon, vielä joitakin kukkasia ostan. 


Nyt vielä pari päivää töitä ja sitten on jo viikonloppu, ihanaa! Viime viikonlopun  olinkin töissä. Toivottavasti olis aurinkoista js lämmintä myös viikonloppuna jotta vois olla paljon ulkona ja pyöräillä lasten toiveesta! Varasuunnitelmana on  Angry bird leffaan meno, jos kovin sata.. Mukavaa loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti