sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hups.. Onpas siitä taas aikaa..

Nyt taas pääsin tännekkin kirjottelemaan, pitkästä aikaa! Avioelämä on ihanaa! Me ollaan muutettu tällä viikolla isompaan kaksioon. Tässä on lasitettu parvekekin ja pesukoneelle paikka, Jes! :) Enhän minä mitään voinut oikein tehdä, mutta ihanaa miestäni kävivät molempien meidän vanhemmat auttamassa meitä :) Niin ja lisäksi vielä miehen veli ja hänen tyttöystävänsä kävivät auttamassa. Kiitokset vielä kaikille! :)
Nyt ollaan siis aika lailla kotiuduttu tähän uuteen asuntoon. Vielä osa tavaroista on pahvilaatikoissa, mutta eiköhän ne kaikki sieltä löydä omille paikoilleen ajallaan.
Maha-asukki elää omaa elämäänsä mahassa, aina kun nukkumaan pitäis mennä niin se elämöinti oikein yltyy :)12.8 me mennään 3D ultraan, eli ei oo pitkää aikaa kun nähdään taas pikkuinen Sipi. Ollaan jo vähän tehty hankintoja pienen tuloa varten. Ihanat Teutonian Mistral vaunut on varattuna, ruskea kantokoppa ja beige ratasosa. Eli siis tuon näköiset tismalleen :) Lisäksi hommattuna on Brion turvakaukalo ja BabyBjörnin rintareppu :) Myös hoitotaso on tulossa, se on ostettuna mutta odottaa noutoa Kodin ykkösestä. Isäpuoleni tuo sen meille tiistaina. Se on aivan tavallinen senkki mutta käy hyvin hoitotasosta.:)
Nyt täällä on menossa siis raskausviikko 26. (25+4) Hui. Maha alkaa vasta nyt oikestaan kunnolla näkymään. Ensi viikolla me mennään kelaan tilaamaan äitiyspakkaus ja hoitamaan äitiysloma asiat kuntoon :) Lomalle siis jäänkin töistä syyskuun jälkeen. Enkä kyllä syyskuussakaan tee kuin muutaman päivän viikossa, kun työni on niin raskasta :)
Mulla on kamala pesänrakennus vimma. Olen innoissani ompelemassa vauvalle liinavaatteita ja aloitin myös kutomaan pienokaiselle lapasia ja sukkia! :)

26. raskausviikko
Tämän viikon alussa sikiö on 23 viikkoa vanha. Silmäripset ilmestyvät luomiin tällä viikolla ja silmät alkavat pian räpytellä. Aivot kasvavat edelleen nopeasti ja pitempiä hiuksia alkaa kasvaa päähän. Sikiö näyttää sopusuhtaiselta pieneltä minivauvalta.
Pituus n. 30cm ja paino 800g


Nyt lupaan että kirjoitan tännekkin useammin, kun saatiin oma nettikin. Mutta nyt menen paistamaan vohveleita ja sen jälkeen käperryn mieheni kainaloon. Huomenna sitten taas töihin.

1 kommentti:

  1. Kukas se täällä taas onkaan;) Ihanat nuo vaunut:)Mukava kuulla, että naimisissa olo on ihanaa, niin minustakin...ainakin välillä ;)

    VastaaPoista