torstai 5. elokuuta 2010

Töitätöitätöitä

Ärsyttää jo tämä töissä käyminen, kun täytyy koko päivä seistä ja välillä nostella painaviakin juttuja. Ja sitten vielä täytyy pystyä hymyilemään ja olla iloinen, että asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Niin ja ne työajat, huomennakin olisi töitä sitten 21-05. En jaksa. Onneksi ei ole enää (kovin) montaa työpäivää jäljellä! Ja tälle kuulle ei ole muita yövuoroja onneksi merkattu kuin huominen, huh. Ja ensikuussa teen vain 2-3 päivää töitä viikossa. Joten ehkä tämä helpottaa... :) Mutta sitten pitäis jaksaa kotona siivota, laittaa ruokaa yms töiden jälkeen, niin enhän minä jaksa, makaisin mielelläni vain sängyllä jalat ylhäällä ja lukisin jotain kirjaa tai kuuntelisin musiikkia. Tai nukkuisin.
-- Nytkö siis tämä alkuraskaudesta tuttu väsymys on tullut takaisin? Todennäköisesti. Vielä muutama viikko sitten olo oli paljon pirteämpi työpäivienkin jälkeen, mutta ei enää.
Niin ja yksi asia inhottaa. Tai ei oikeastaan inhottaisi niinkään jos kaikki ei työpaikallakin ihmettelisi kun maha ei kasva. Enhän minä sille mitään voi, kyllä sitä painoa on mulle silti tullut :)
Tänään lähdetään Anoppilaan, tai siis Mammalaan :) Sinne on eilen tullut uusi perheenjäsen, pieni kultaisennoutajanpentu Alma <3 Saa nähdä mitä meidän Nenna-koira tuumii.. Jaaha, mutta ennen sitä aion nyt tiskata tiskit (vaikka se meillä kuuluu miehen tehtäviin) ja laittaa puhtaat pyykit kaappiin :) Onneksi ei ole niin kamalan paljon nyt tiskiä :) Ja me ostetaan tiskikone tässä kuussa häälahjarahoilla, helpottaa ehkä vähän..

1 kommentti:

  1. Olipas hauska löytää sun blogi...
    Meille on tulossa eka vauva ensi helmikuussa.
    Meillä on jo 14 v perhoskoira ja kaiken lisäksi ostettiin tänään samanlaiset vaunutkin. :) Vähän eri väriset vaan. :) Käy kurkkimassa mun blogissa myös.

    VastaaPoista