torstai 19. elokuuta 2010

Syksyä odottelen

Hmm. Lupasin kirjoittaa ahkerammin... No mutta, nyt on ollut ihanaa kun ei ole ollut niin kuuma, ulkonakin on mukavampi olla :) Ja on ihanaa kun tulee syksy, voi polttaa kynttilöitä ja illat on ihanan pimeitä :) Tälläviikolla käytiin Helsingissä, moikkaamassa minun isovanhempia ja elokuvissa katsomassa Sisko tahtoisin jäädä. En tykännyt leffasta ollenkaan, mutta makuasia :)
Töitäkään mulla ei ole ollut, tänään menen töihin, mutta muuten tämä viikko on siis vapaa :) Huomenna tulee ystäväni Tampereelta tänne meille, mitähän kivaa me keksisimme. Ainakin on kiva nähdä pitkästä aikaa ja jutella! <3 Hän lähtee sitten muutaman viikon päästä au pairiksi tuonne suureen maailmaan, olen kateellinen siitä rohkeudesta, sillä itse en pystyisi. :)
Sitten huomenna viedään ystävä kotiin ja jatketaan siitä matkaa maalle, Mammalaan :) Saa nähdä onko Alma jo kovasti kasvanut.
Meillä kotona näyttää vielä aika sotkuselta kun tuotiin kaikki "romu" tänne, niin nyt niitä sitten on pikkuhiljaa laiteltu ja heitetty osa roskiin. Nyt suunnittelemme että varataan kirppispöytä :) Sais vähän turhaa tavaraa nurkista pois.
Viimeviikolla käytiin myös siellä 3D ultrassa, se oli aivan ihanaa. Neuvolakin oli viimevikolla, ja siellä kaikki kunnossa. Ultrassa varmistettiin ettei ole ennen aikaisen synnytyksen riskiä, kun pikkuinen on niin alhaalla vatsassa. Mutta senkin osalta pitäisi kaikki olla kunnossa. Painoarvio ultrassa oli noin 1kg. Saatiin sieltä se koko ultraus DVDlle ja monta valokuvaa :) Nyt siis menossa raskausviikko 29.
Mutta nyt nokka kohti työpaikkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti