tiistai 10. tammikuuta 2012

Heippa ja Ihanaa alkanutta uutta vuotta!

Heipähei kaikki lukijat taas pitkähkön tauon jälkeen :) Mä oon vaan niin kyllästynyt koneella istumiseen että en enää jaksa sitä juuri tehdä.. Akselin päiväuni-ajat käytän lenkkeilyyn tai siivoiluun.
No nytpä jaksoin tähän istahtaa ja kertoa teillekkin meidän kuulumisia :)

(Akseli ja A-serkku jouluna Mammalassa)

Me ollaan pojan kanssa lähdössä mun ystävälleni Ouluun perjantaina lentokoneella, mennään tosin jo torstaina Helsingin suuntaan yöksi niin ei tarvitse sitten koko päivää matkustaa perjantaina:) Vähän jännittää lähteä yksin ton hulivilin kanssa lentokoneella, mutta eiköhän se hyvin mene kun matka kestää vain noin tunnin :)
 (Joulusiivoukset Mammalassa)

Eilen vaihdoimme meidän kirppuauton vähän tilavempaan perheautoon. Ennen meillä oli pieni Renault Clio ja vaihdettiin sitten saman merkkiseen farmari Meganeen. Nyt mahtuu rattaat paremmin ja tässä uudessa on ilmastointi, ihanaa :)
Akseli kasvaa ja kehittyy hurjasti. Nyt ykkösjuttuja on parkkitalolla leikkiminen, kirjojen lukeminen, palloleikit ja karkuun juokseminen. Päivät kuluu kyllä hyvin ihmetellessä pikku touhuilijan juttuja!
Tää äitikin sai pienen urheiluvimman nyt uuden vuoden kunniaksi, lupasin itselleni että käyn Elixiassa parikertaa viikossa ja sitten muuten lenkkeilen mahdollisimman paljon. Olo on alkanut taas tuntua kevyemmältä ja terveeltä. :) Yritän palailla mahdollisimman pian, nyt pikkumies heräileekin jo ulkona rattaissaan.. Loppuun vielä Akselin 1-vuotiskuvia ja meidän hääkuva jotka odottaa kehystämistä ja seinälle pääsyä :)2 kommenttia:

  1. Akseli on niin ison pojan näköinen serkkunsa vieressä :) ja ihana tuo autopaita!

    VastaaPoista
  2. Eksyimpä blogiisi ja vierähti aika lukiessa alusta asti :) itsellä melkein samanikäinen tyttö kuin teidän suloinen pikkumies :) toivottavasti vierailet myös blogissani :) olen tosin aivan aloittelija vielä :D

    VastaaPoista