tiistai 24. tammikuuta 2012

Muutto

 Tänään saimme tietää että pääsemme muuttamaan. Laitoimme eilen vuokrahakemuksen kaksikerroksiseen rivitalokolmioon. Tykkään kovasti pohjaratkaisusta ja talo on 2010 kesällä valmistunut joten ihan uusikin vielä :) Täytyy vaan laittaa portit rappusten molempiin päihin.

Muutamme maaliskuun alussa, jolloin minä ja Akseli ollaan mummun ja enon kanssa Rukalla. Täytyy pakata kaikki valmiiksi ennen kuin sinne lähdetään ja siivoilla kaikki mitä pystyy siivoamaan.. Mamma ja kummitäti on luvannut sitten tulla tekemään loput siivouksesta..Tämä olis sitten pikkumiehen toinen muutto. Josko tässä asuttais niin pitkään kunnes oma joskus ostettais.. Vaikutti ainakin mukavalta omakoti- ja rivitalo -alueelta, kun kävimme siellä autolla pyörimässä ja pihasta taloa katsomassa. Ei sillä, että tässä nykyisessä asunnossa mitään vikaa olisi, olemme viihtynyt tosi hyvin, mutta miehen työpaikka kun vaihtui niin vähän lähemmäksi muutetaan..
Tänään ollaan taas touhuiltu tässä kotona vaan, päiväuni aikaan kävin vähän kävelemässä ihanassa aurinkoisessa säässä ja äsken poitsulle lupasin että mennään kylpyyn. Samalla ajattelin pestä vessan kun poika kylpee.. Ostin eilen uutta Cillit Bangia ja kokeilinkin sitä jo pikkasen. Ja arvatkaas kun sillä lähti semmoset kalkki ja ruostetahrat mitä meidän vessan vuotavasta hanasta on tullut. Ei oo millään muulla tähän mennessä lähtenyt! On se tehokasta :)
Mutta jospa me tästä lähdetään sinne kylpyyn kuluttaan aikaa kunnes isimies tulee kotiin! Mukavaa Tiistai-iltaa!
Ps. Ajattelin järjestää arvonnan kunnes lukijoita on 60, eli enää muutama jäljellä... ;)

6 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaa ihanalta kodilta. Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun toi toinen makkari näyttää isolta tuossa pohjakuvassa! :) Kiitos kalkinpoisto-vinkistä, meillä tuossa keittiön hanan juuressa on kalkkia kun vesi jää siihen vaikka kuinka pyyhkisi. Eikä ole lähtenyt millään.. Ja täällä on muutenkin tosi kalkkista vettä niin niitä kalkkitahroja tulee helposti.

  VastaaPoista
 3. Minnespäin muutatte? :)

  VastaaPoista
 4. Muutetaan naapuripaikkakunnalle, täällä Tampereen seudulla :) ei meillä taida muuttomatkaa tulla kuin n.15 km.

  VastaaPoista