maanantai 16. tammikuuta 2012

Siivouspäivä

Meidän Oulun reissu meni hyvin, Akseli oli tosi reipas vaikka jouduttiin odotteleen ja istumaan paljon. Mukava viikonloppu oli!
Eilen tultiin myöhään illalla kotiin ja aamulla kun herättiin koti oli kyllä kauheassa kunnossa.. Reissuun kun lähdettiin jätettiin koti sotkuun kun yleensä siivoan ennen kun lähdetään niin on kiva tulla kotiin :)

No eipä auttanut muu kun nyt Akselin päiväuniaika käyttää hyödyksi ja siivota. Matot vaan pihalle ja imuri käyntiin.. Nyt taas on pölyt poissa ja tavarat järjestyksessä ainakin toistaiseksi, kunnes pikkumies herää :)Tänään pitäisi vielä lähteä käymään ruokakaupassa kun jääkaapissa ei juuri muuta ole kuin valo :D Onneksi löysin pakkasesta jauhelihaa niin saatiin päivällä tehtyä jauhelihakeitto poitsun kanssa :) Nyt odottelen että poika herää ja sitten odotellaan yhdessä että iskä tulee kotiin...Josko sitä menis vaikka vähän ulkoilemaan koko perhe ja sitten sinne ruokakauppaan!
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! 

1 kommentti:

  1. Meidän neiti on melkein samanikäinen kuin Akseli ja niin jää meilläkin siivoukset aina päikkäri-aikaan. Tyttö on niin kova siivoamaan vaatekaappiaan ettei mun siivouksesta tule mitään jos on pikku-apulainen mukana :)

    VastaaPoista