keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tavallinen kiva päivä :)

Tänään aloitettiin aamu Akselin kanssa kaurapuurolla (tuttuun tapaan) ja heti sen jälkeen suunnattiin ulos. Siellä vierähti äkkiä reilu tunti kun ihmeteltiin autoja, pulkkailtiin, heiteltiin Nennalle lumipalloja ja kaikkea tutkiskeltiin. Nyt perunat on kiehumassa ja makkarakastike valmiina jo, ihan kohta päästään syömään :) Tässä samalla leikitään parkkitalolla ja poitsu pärisee minkä kerkiää kun autot menee :D Ruuan jälkeen sitten päikkäreille ja äitikin ehkä kun oli aika rankka yö kun poitsu valvotti. Sen jälkeen sitten ajateltiin suunnata ekaa kertaa uimahalliin! Saas nähdä mitä siitä tulee.. Luulenpa että Akseli tykkää kyllä, kun on semmoinen vesihirmu :) Uimahallin jälkeen varmaan käydään moikkamassa mummua ja enoa. Siinä vähän meidän tän päivän ohjelmasta.. Tavallista ihanaa arkea!


Tämän suloisen villapuvun poitsu sai joululahjaksi isomummilta.. Se on tosi lämpöinen ja kovilla pakkasilla hyvä. Leudommilla ilmoilla meillä on käytössä sitten Kivat-merkkinen villahaalari.

Ja hei huippua kun teitä arvontaan osallistuneita on noin paljon! Käyppä tästä osallistumassa jos et oo vielä ehtinyt, vielä on tää ja huominen päivä aikaa osallistua! :)

Mukavaa keskiviikko -päivää teille! 

2 kommenttia:

  1. Mäkin tahtoisin mennä uimahalliin tuon neidin kanssa, mut ei siitä taitais tulla mitään kun se pelkää suihkua ja saunaa kumpaakin.. Noo, ehkä pitää antaa neidin vielä vähän kasvaa jos vaikka pelot vähenis :)

    VastaaPoista
  2. Laitoin sulle taas haasteen mun blogissa! :)

    VastaaPoista